Co si mam dat na seba?

Príspevok v téme: Co si mam dat na seba?
keituskaaaa

Ahojcek,mam taky maly problem,ja viem,ze take veci mam davno vediet,ale nie som si ista..kamoska ma v juli svadbu a ja mam dvoje saty bledozelene a ruzove oboje so striebornym vysivane a dlhe spolocenske,neviem,ktore sa mi viac hodia,sak to poznate priatel tvrdi ze si mam dat oboje a kamoska ze obe mi pristane Mam kucerave cervenohnede vlasy s blond melirom po plecia,tmavohnede oci a hnede pehy ;o) pokozku mam skor tmavsiu zalezi v akom som svetle ;o) Naozaj netusim co na seba nieto este ako sa namalovat ja sa totiz skoro nemalujem ;o) poradte mi prosim niekto Dakujeeeeeeem

ginngi

zelena je farba geniov... :) nic nou nepokazis.., a este.. chod ku vizazistke, ona ta taaak pekne namalauje..,
ahoj,

rada

vieš čo, daj si oboje, tak si budú ľudia mocť vybrať a pozerať sa na tie ktoré sa im páčia viac :-)), ale teraz vážne... mohla by si si dať fotku tých šiat trebárs na pokec a pošlať link...

realista

Mať tak Tvoje problémy! To sa nevidíš v zrkadle? Obleč si to, v čom sa lepšie cítiš Ty! Ako Ti majú radiť tí, ktorí Ťa nepoznajú a nikdy Ťa nevideli?

keituskaaaa

Uffff no pekne..ja si asi naozaj dam oboje ;o))) viete co tie moje vlasy su viac blond nez cervene mam dost husty melir ;o) no ja naozaj neviem dakujem vam za rady Ako sa sem da poslat fotka? tie ruzove su satenove take skor cukrikove nez staroruzove a tie zelene maju tiez trocha satenu ale su z inej latky neviem akej ;o)

xantipa

obe farby by ti mohli pristať, záleží aj na odtieni tej ružovej či zelenej a na strihu tých šiat plus na tom, ako ti sadnú a ako v nich vyzeráš. Ja by som v tvojom prípade dala prednosť asi ružovej, keďže máš červené vlasy a je to romantická farba, vhodná práve na svadbu. Skús sa spýtať ľudí v tvojom okolí, tí ti skor poradia keďže maj=u možnosť ťa v nich vidieť.