Akné je preč

Príspevok v téme: Akné je preč
lewa

Možno to pomoze par ludom, kt navstevuju tuto stranku a este aj trpia akne...jedine co mi pomahalo boli hormonalne tabletky, ziadne masticky, vodicky, olejceky...ale vsak nebudem sa napchavat tym chemickym svinstvom donekonecna, tak som teda vyskusala na radu kamaratky vysadit na dlhsiu dobu mlieko a mliecne vyrobky,...a ludia, akne je prec...sem tam sa spravi jedna vyrazka, ale to sa da prezit...odporucam vyskusat takuto \"liecbu\".

simka111

mne tiež pomaha ked nejem mliečne vyrobky, hlavne jogurty, ktore som jedla každy den. a nevie náhodou niekto či može fruktoza sposobovať akne ??? na ranajky jem zvyčajne ovsene vločky a sladim si bud agávou alebo datlovým sirupom, može to zhoršovať akne ??

kiko12

veganka tym mliecnym vyrobkom moc never ze ti to pomoze ked to nebudes jest pit....mozno tak mlieko neni dobre ...hura... to neni pravda ja som uzival aknenormin co je tiez ako keby hormonalne tabletky a ked sa akne vrati co je tam 20 percentna sancca ...tak sa vrati ale v slabsej forme ...tak netrep ....

hura

hormonalne tabletky ti pomozu len pokial ich budes uzivat, potom sa ti akne vrati a casto to byva tak ze akne sa po vysadeni liekov zhorsi, akne je vnutorny problem treba si precistit organizmus a hlavne creva, krv atd.

veganka

ja sa uz niekolko mesiacov snazim stravovat ako vegan, cize ziadne maso a miecne vyrobky, aj ked to nie je vzdy 100%, kedze dnes je mlieko takmer vsade a nemyslim, zeby sa mi plet nejak zlepsila :( ovela viac mi pomaha opalovanie, ale funguje to len niekolko dni a iba v lete, pokial nenavstevujem solarko