Ako sa odlúbiť?

task

Viem že je ťažké prestať myslieť (nikdy nezabudneš), ale na nenávisť by si mal čo najrýchlejšie zabudnúť. Hovorí sa tomu resentiment. Tým že budeš niekoho nenávidieť nikam sa neposunieš, iba to v sebe budeš celé živiť. Mal by si sa na to pozrieť zo stránky kde si urobil chybu a snažiť sa ju v sebe napraviť , aby ťa to v druhom vzťahu nezničilo znova.
Treba si nájsť niečo čo ťa skutočne baví, niečo čo ťa skutočne napĺňa, niečo čo v tebe produkuje dobrý pocit. Toto skutočne pomáha...Postaviť sa na vlastné nohy bude ťažké, ale určite to časom pôjde (bude to ako s malým dieťaťom...) treba mať iba vytrvalosť. Potom príde aké také sebavedomie...Ďalšie kroky napísať neviem– ďalej som sa nedostal. Zatiaľ riešim otázku kde vôbec stretnúť nejaké dievča keďže som dosť špecifická osobnosť :).

lilyianka

ja by som to do tej nenávisti tiež nehádzala, veď čo narobíš, boli ste spolu a už nie ste ..nie ste prví ani poslední a pre každého platí jedine ten čas ,ktorý je samozrejme individuálny ... určite by som nehľadala na tvojom mieste nový flirt, zbytočne si budeš robiť zle ... takže len čas čas čas

agartio

ked ti primrzne jazyk na ladovu zeleznu tyc, nemysli si, ze ho odtrhnes bez utrpenia.
Nejaky cas to potrva, kym ho strcis naspat do papule.

Trp, ale ak znenavidis tu zeleznu tyc, potom budes trpiet este viac.

To ty si ho vyplazoval, nie ta zelezna tyc.

Laska ziaden jazyk nevyplazuje.
Mozes ho/ju lubit nadalej, preco ti to prekaza?
Lub nadalej, az do smrti.
To je laska.

Odlubit sa, to laska nieje.
Ani nikdy nebola.

Mimulus

Ak niekoho človek naozaj miluje tak ho miluje už navždy. Tu nezaberie ani čas a dokonca z vlastnej skúsenosti viem, že ani negatívne zmýšľanie voči tej osobe ( po vašom nenávisť ).

MultiLevel to napísala veľmi dobre :)

,,logicke uvedomenie si toho, preco to skoncilo, ci to malo buducnost, zmysel.,,

A hlavne zahoď všetky fotky, videá, kompletne všetky predmety, ktoré ti ten vzťah pripomínajú! Ak to nespravíš tak tvoje trápenie bude stále rovnaké.

MultiLevel

Cas samozrejme...a logicke uvedomenie si toho, preco to skoncilo, ci to malo buducnost, zmysel. Nenechat si opantat mysel kravinami v style "este raz to s nim skusim (ak uz bol vztah), budem sa snazit a bude to ine". Nebude :) Ak vztah pre nieco stroskotal, kvoli tomu istemu stroskota aj sto raz, ked sa date znova dokopy :)
Ak si len bol/a do niekoho zalubena a nebol z toho vztah, riesenie je to iste. Ignoracia, ale uplna :) Nepisat si, netelefonovat, nevyhladavat, necakat. Prerusit vsetky kontakty a zamestnat mysel vecami, ktore radi robime. Chodit vela von, vela citat, byt s ludmi co najviac :) Odskusane, pomohlo neskutocne :)

mima.0

prerušiť úplne kontakt, začať si užívať, pustiť si k sebe konečne niekoho nového, aspoň na nejaký flirt.. :)