Aká veľkosť podprsenky?

Deniska007

Hele já jsme to udělala následovně. Zašla jsme si do kamenného obchodu a tam jsem si zkusila podprsenku jedné značky. A přesně co mi sedla tu nosím. A když si objednávám tak už jen od té jedné značky www.moje-bielizen.sk a vím ,že co bude sedět. Mezi výrobci jsou vždycky nějaké malé rozdíly. A dbejte na to dostatečně. Mě bolely roky záda kvůli špatné podprsence.

Bubak11

Ak si chlap a máš podprdu 3-ky, tak nie je žiadna hanba to povedať aj verejne. To sa dá pochopiť. Jednoducho ich budeš nosiť za svoju partnerku, pohoda jahoda.

medikamentus

Rajen, ale zvacsenie prs u muzov nie je celkom ok? Liecis sa?
Niektore lieky maju takyto stav ako vedlajsi ucinok.
Neries podprsenky, ale lekari su na to, aby ti pomohli.

Rajen

Asi to bude zvláštne ale potreboval by som poradiť mám 16 rokov som chlapec a mám hormonálnu poruchu rastu mi prsia od 14 stále sa nafukuju momentálne mám košík C akú podpsenku doporucite dosť ma bolí chrbát a pri chôdzi neprijemne poskakujú

Leiila4422

No tá kamoškyna podprsenka mi bola trocha len veľká.. Ona dodržiava celkom hygienu.. a fakt môžem dostať depresiu? potom budem sa musieť aj liečiť?? a nejaká vážna choroba sa dá dostať od toho???

Biela Kobra

Ovecka ma pravdu, ale zavisi to od velkosti kamoskinej oodprsenky ☺ ostatne mozne choroby zavisia od toho, aky je vztah kamosky k hygiene. S najvacsou pravdepodobnostou si nechytila nic, ale nabuduce si ruz, hreben a spodnu bielizen od nikoho nepoziciavaj.

Leiila4422

Ahojte, dala som si kamoškynu podprsenku a chcela by som sa spýtať či s toho môžem niečo dostať ako chorobu alebo niečo také.. ??? Ja viem že to nieje k tejto téme ale prosím Vás poraďte mi vo vpred ďakujem :)