Totálne rozhodený žalúdok

Príspevok v téme: Totálne rozhodený žalúdok
Meretseger

Od návratu z PK, čo bolo začiatkom júna, ma trápi to, čo je v nadpise, je ako na vode a absolútne nemám chuť do jedla, pričom predtým by som nezjedla len to, čo zje mňa. Je to niečo ako permanentná nauzea (pocit na zvracanie) a keďže ako diabetička som do jedla nútená pravidelne, stalo sa pre mňa zo stravovania utrpenie. Na gastro som zatiaľ nebola (dunno why), všeobecný mi vyšetril krv a moč a výsledky boli okej. Hovorím si, či som sa v nemocnici niečím neotrávila, tá strava bola príšerná, ale to by asi netrvalo tak dlho. V posledných dňoch sa k tomu pridala i hnačka, čo snáď naznačuje, že niekde čosi fakt bude, pretože podľa lekára to je psychického pôvodu, mám skúšky - avšak nálada od pár dní dozadu suppa, viete, život príliš krásny na to, aby sme ho prespali, etc.
Nejaké tipy na to, o čo by mohlo ísť a čo by som mohla urobiť, aby som si pomohla?

carlos

ak píšeš, že prechádzaš stresovým obdobím, môže byť tvoja imunita veľmi oslabená, čo môže prispieť k premnoženiu candidy, ktorá z čriev postupne vylezie až do žalúdka.. spôsobuje hrozné stavy.. najlepšie je pristúpiť k detoxikácii organizmu... telo sa ti veeeeľmi odvďačí.. bud si sama nasaď nejakú detoxikačnú kúru /na nete je ich neúrekom/ alebo vyskúšaj kvapky joalis..

isabell

Za tvojim stavom môžeš stáť množstvo príčin.. pocit na zvracanie spôsobuje podráždený žalúdok, alergia, či následok iného neliečeného ochorenia.. stres k tomu len pridáva.. týmto som si prešla aj ja.. vždy cez skúškové a aj nejaký čas po ňom som preležala v hroznom stave a tabletky som jedla už ako cukríky.. neviem aké je zloženie tvojej stravy, no každé jedlo by malo obsahovať podstatné množstvo zeleniny, čo veľmi uľahčuje trávenie..tak isto skús navštíviť alergologiu, môže to byť neznášanlivosť určitých potravín.. test na celiakiu sa dá volne kupiť v lekárni..