Po akom case zistim ze som tehotna? Kedy je najlepsie spravit si test?

proste len ja

Vazne az 2 tyzdne? Niekde som citala po 5 dni sa vraj uz da.preto som sklamana ze asi sa nam nepodarilo ked po 7 dnoch nevidno ciarku.je teda mozne ze este sa ciarka objavi?

sewie

pri tejto tabletke ide o to do kedy si ju pouzila....najvysia pravdepodobnost je 70 ci 80%, nie som si ista-urcite je to tam napisane...najskor si tehotensky test mozes urobit tak po 2 tyzdnoch...ale tam sa este nemusi nic objavit...treba potom test zopakovat......naistejsie je to tusim par dni po prvej vynechanej menstruacii ci tak nejak-na nete je kopec info, aj na samotnom teste...drzim palce nech je vsetko ok!

sisasiska77

Ahojte potrebovala by som radu mala som s partnerom pohlavný styk mal ochranu ale pri vyberaní sa roztrhol tak si nie som istá bol hneď aj kúpiť \"tabletku po\" ale nemyslím, že to nieje 100% ochrana čo poviete uchráni táto tabletka pred otehotnením ?.. a chcela by som vedieť po akom čase pripadne hodinách sa dá zistiť či som tehotná... dá sa to aj po 2-3 dňoch zistiť ? vopred ďakujem.

dajana555

Preco by mi sismirilo? samozrejme, ze som so precitala! Ciarka sa objavila hned ako som tycinku ponorila do mocu a potom sa strasne rozpila... asi chybny test proste.. nakolko ten prvy mi vysiel uplne v pohode..s krasnou jednou vyraznou ciarkou.. uz som v pohode :D

Kvety zla

ti sismiri? to ako si ten test robila? vies kde mas pozerat na ciarku? navod si si precitala...? ciarka nikdy nebude dlhsia nez to okienko v ktorom sa ma objavit.

dajana555

kočky, ja sa chcem spytat..robila som si vecer test.. vysla jedna cierka, dnes rano som si robila druhy...ked som ponorila test do mocu, hned naskocila jedna ciarka..ale strasne sa zacala zvacsovat.. mala aj pol cm... akoby ten moc bol velmi silny....

Co si o tom myslite?

Kvety zla

nie skor ako dva tyzdne po sexe, ja by som pre istotu dala tri + ked bude negativny a menzes nikde tak po par dnoch opakovat.

timina

noooo , lenze mne menstruacia neprisla vyse mesiaca ale ja som pol roka brala lieky na preliecenie lebo ked som vysadila minuly rok antiku tak mi nechodila menstruacia vobec,tak mi doktorka nasadila lieky a pri tych liekoch mi chodila pravidelne lenze uz som ich dobrala a zas nic... a mala som este aj nechraneny styk... tak chcem vediet ze po akom case mi dokaze test ukazat ze ci nahodou niesom tehotna.... 3dni, 5 dni, tyzden,dva tyzdne to by ma zaujimalo ....

Kvety zla

Ked ti zacne meskat menstruacia. Ak bude test negativny a menzes stale nebudes mat, po troch dnoch si sprav dalsi.