Vegánska dekoratívna kozmetika..

Príspevok v téme: Vegánska dekoratívna kozmetika..
kamila20

chcela by som vedieť ci neviete poradit nejaku značku vegánsku bio... ktorá netestuje na zvieratách ktorá ma dobru dekoratívnu radu hlavne rúž špirálu a nejaký korektor aspon.. lebo mne vyhovuje alverde lebo tu viem kupiť v dmke ked potrebujem..ale dekorativna alverde za moc nestojí... preto nejaké iné značky ktoré máte overená alebo sa daju objednat trebars z netu na dobierku..dakujem..

Nataly26

ahojte, davam do pozornosti dalsiu skvelu vegansku kozmetiku 100%PURE. Netestovana na zvieratach, cista prirodna kozmetika. Ma patent na pouzivanie farebnych pigmentov z ovocia a zeleniny :) Onedlho online a produkty k dispozicii.

www.facebook.com
www.100percentpureslovakia.sk

kikuš

pre vierocka66: je to určite lepšia kozmetika, neobsahuje parabeny, ftalaty , sls, a iné humusy, hlavne si treba uvedomit, že si tým "natierame" tvár každý deň
skusenosti mám s avril: riasenka, bronzer, púder, zubná pasta, makeup farba nude a som max spokojná
a mineralny makeup couleurCaramel odtieň 03
chodím nakupovať do žiliny do obchodu rosemont v centre, tam si možem všetko aj vyskúšať, majú aj e-shop, ale cez e-shop sa ťažšie triafajú farby.

vegieveg

super tema:-), nenapadlo ma sa to tu opytat. ja pouzivam pletovu vegansku pure elements ale dekoartivku nemaju tak tiez uz dost dlho hladam a ta zao ma zaujala- dizajn maju krasny, mate s nou skusenosti?

bibuska_04

Ja odporúčam anglickú značku Dr.Organic. tu na Slovensku nájdeš ich na stránke : bioprov.sk a hľadaj Dr.Organic !

kikuš

Skús francúzske značky Avril, Coleur Caramel, Zao a pod. majú certifikát EcoCert. Maskara Avril je úplne top a minerálny makeup od CC alebo Zao je úžasný. Tieto si kupujem na Slovensku a na zahraničných weboch je tých značiek ešte viac. Treba si len pohľadať tú svoju :-D

holkomka

Ahoj, s tým oriflame nesúhlasím, nemajú nikde certifikát o netestovaní na zvieratách a čo som čítala tak testujú.

poznám len Alverde na slovensku, manufakturu a inak v ČR dostupné: veganodaktyl.veganka.cz :)

novmaria

Od kamarátok viem, že je na toto dobrý LUSH, môžeš si to nechať poslať z ich obchodu, majú aj krásnu dekorativku, nielen ošetrujúce kozmetiku. Alverde je fajn, ale ako si napísala, niektoré tie výrobky sú fakt hrozné. Pozri sa poriadne na internet, niekde určite budú zoznamy takejto kozmetiky a kde ich zohnať. V DM určite taky budú mať ešte nejakú netestované na zvieratách, musíš sa len poriadne porozhliadnuť.