Zlá svokra

Príspevok v téme: Zlá svokra
myslim si365

Mám otrasnú svokru, neustále ma kritizuje má stále komentáre k tomu ako vyzerám, čo robím, čo a ako som spravila. Snažím sa s ňou nekontaktovať ale manžel chodí raz za čas k nej na dedinu a tak sa vyzvedá všetko ohľadom mňa a môj dôverčivý manžel jej hovorí aj najmenšie podrobnosti. Nevie sa správať, aj jej okolie a kolegovia hovoria o nej že je svojská čo je veľmi jemne povedané, počas svojho života nechodila vôbec do spoločnosti a tak sa nenaučila spoločenskému správaniu.Neviem ešte čo mám robiť abz mi nestrpčovala život. Mám z nej pokazený celý deň, myslím na jej komentáre všetko mi znechutí. Najhoršie na tom je že manžel mám dvoch súrodencov a už aj tí sa obracajú proti mne, keďže im o mne rozpráva.Nikdy ma nezobrala do rodiny keďže som z Bratislavy a celá rodina je zo stredného Slovenska. Je tam úplne iná mentalita a mojej svokre vadí ešte aj môj bratislavský prízvuk. Hovorí že jej to píli uši.

lilyianka

súhlasím s Agnes, povedz manželíkovi, nech svojej mamičke drahej nehovorí žiadne detaily, ak niečo, tak len veľmi obširne povie a nie konkrétne ... čo je ju do vás, ona má svoj život a vy svoj ... nechápem, že sú takí ľudia čo ich baví robiť takéto naprieky .. aj keď ona si to asi neuvedomuje, že tak strpčuje život .. tvoj manžel by je tiež mal čosi povedať, ak sa jej samozrejme nebojí ....

agnes998

Tak povedz muzovi nech jej o tebe nic nehovori alebo maximalne len uplne vseobecne, ziadne detaily. Povedz mu, ze je to vas zivot a ze druhi o vas a o tebe skutocne nemusia vediet vsetky detaily. Pokial to nebude akceptovat alebo svojej matke nedokaze povedat nie, je to problem a dost velky, v tom pripade ale nie ani tak v svokre ako v tvojom manzelovi ktory nestoji na tvojej strane.

soffa

neries neriesitelne,ja mam taku istu,.najlepsiu,najsikovnejsiu,proste naj,..to si inak mysli ona o sebe,kade chodi ztrpcuje kazdemu zivot,vsetko jej vadi,susedia ju nemusia,lebo vyskakuje,proste sa hada s kazdym,na kazdeho nadava,nikto jej nie je dobry ani vlastny muz o detoch ani nehovorim..o dcere hovori ze je hlupa o synovi ze je bortak,vsetko najlepsie vie,a ked nie je podla nej(co nie je) tak sa uraza.nechodim tam,deti sa s nou bavia sporadicky,a jej manzela(mojho inak dobreho svokra)lutujem.ale ja ju mam presne tam kde ona mna.