Ucesy pre odstavajuce usi

Krika

čaute baby,odstávaju mi uši,povedala by som dost.. v školke som sa za to vobec nehambila a nosila som v pohode ulizane,vycesane vlasy..no v jeden den sa mi zacali ,,kamaratky,, vysmievat.. velmi som sa koli tomu trapila,až som prestala nosit vycesany cop ale dve copy,lebo sa mi zdalo že mi usi tak neni vidno,no mylila som sa..vysmešky dalej pokracovali až som sa raz nastvala a kupila si asi 10 pletenych celeniek... nosila som ich 5 rokov(od 1ročnika/ kedže mi usi vyčnievali aj z rozpustenych vlasov a museli sme nosit copy lebo na skole bol premnožene vši ...do 8 ročníka nikto nevedel,že mi odstavaju uši.. a nechcela som o tom nikomu ani len rozpravat sa o teme uši lbo som sa bala predstavy ako sa mi budu smiat... v 9 ročniku mi viaceri povedali že ma nikdy nevideli s copom..dost ma to vytačalo,až nakoniec neviem akym sposobom sa to každy dozvedel..niektorí sa smiali,niektory nepovedali nič a niektori dokonca ze mi voec neodstavaju ze ci som hlupa... no ja si trvam naozaj za svojím.. planujem ist na otoplastiku a dufam že sa mi sebavedomie svíši o 100percent + teraz ked mam cop ,tak si usi zakryvam malym pramenom vlasov nad ušami alebo si nad ušAmi vlasy natupírujem a horne vlasy spustím dole .. a nakoniec zalakujem,,naozaj mi vbec usi nevidno a ked fuka vietor tak mozem mat v pohode hlavu hore :D

Karin.O

Odstávajú mi uši , dosť ...Na telesnej si vlasy dám cez uši a dám to gumičky tak aby mi nešli z uší , je to v pohode ..ale od malička mám stým problémy a som snimi nespokojná ..deti v škôlke sa mi smiali, už keď som bola malá mama sa mi snažila dávať čelenky ,nosila som ich stále , no nepomohlo , pri ušoch som si brala pramienky vlasov prekryla uši a v zadu pod vlasmi zopla gumičkou ale gumička mi nešla potom rozmotať tak som gumičky musela strihať ,vlasy som si nechtiac odstrihla a uši som si už nemohla zopínať .. kamaráti a sesternice mi hovoria že keď budem staršia tak mi to nebude vadiť, ale nieje to tak,vadí mi to.. najhoršie je že nosím stále rozpustené vlasy a cez leto je to najhoršie keď je teplo a ja mam rozpustene vlasy , je to nepríjemné. Pre toto všetko som sa rozhodla ísť na plastickú operáciu v zime, som rada že to moji rodičia pochopili sami vidia ako sa trápim, som šťastná že mojou každodennou dilemou nebudú moje uši. Myslím že inak sa tento problém vyriešiť nedá , buď to človeku nevadí , alebo si zvykne. Pokial máte financie ( 40O-800e)tak je to najlepšie riešenie. Tieto vianoce sa mi splní sen , a budem mať zároveň aj krásny vianočný darček :)

Noemi44

však je to len telesná kde ste samé baby :) a tu jednu hodinu prežiješ. Mne tiež odstávajú uši ale nejako to ani nevnímam :)

Meretseger

nd06.jxs.cz
nd06.jxs.cz
Toto som skutočne ja, mimochodom:) Takže chvost a vpredu mi tie vlasy voľne visia, možno to nevyzerá práve najúhľadnejšie, ale čo, môže byť!

Meretseger

Uši mi odstávajú dosť výrazne, najprv som mávala zopnuté vlasy cez uši, ako píše "uši", proste som tie vlasy cez ne pretiahla a vzadu zviazala gumičkou, teraz to nosím tak, že spravím normálny konský chvost a povyťahujem vlasy naboku, aby mi uši čo najviac zakryli. Určite vidno, že mi uši odstávajú, ale cítim sa s tým takto dobre.

uši

mne odstávajú uši tiež (veľmi) a zvyknem nosiť vlasy zopnuté do copu cez uši, čiže to zakryje....síce to nedrží dlho, treba to naprávať občas keď ucho vykukne, ale je to v pohode :)