Ako sa vy cítite po amoku? Ako vám je?

Príspevok v téme: Ako sa vy cítite po amoku? Ako vám je?
macik

dobrý den,
pred pár dnami som prekonala AMOK,hroznu zurivost,strasne som sa pohadala s niekym,ziapala som ako nepricetna z poslednych sil ,asi 3 hodiny vkuse,trhala som si vlasy pomaly,asi nikdy v zivote som nebola taka nasrata (bol dovod),potom sa mi zhoršil dost zdravotny stav,je to normálne ?
este v ten den mi tlak ( inokedy nizky),vyskocil na 130,teraz už mam sice 120,ale v hlave mam cudny pocit,nemozem odvtedy spavat dobre,bolelo ma tesne den po tom srdce,a citim sa strasne slaba,akoby neschopna nič urobit,vsetko ma bolí,hlava ma boli,motá sa mi,ale inak uz sa citim celkom dobre,len ma boli hrudny kos celkom ...
je to normálny stav ?dokedy prejde ?mate nejake skusenosti ?

macik

jej,dakujem :)anjelik ..si mila ..velmi ..

len keby to tak lahko slo ,odputat myslienky od negativnych veci a tych veci,co ma velmi tazia ..:( keby to tak išlo ..

anjelik*

Tak si to už odpusti, to sa občas stáva, že sa človek neovládne. Prestaň sa s tým dokola zapodievať, prestaň rozmýšľať, že si chorá,, lebo tým chorobu len posilňuješ. Telo má vlastný ozdravovací mechanizmus, tak mu nestoj v ceste takýmto negatívnym uvažovaním. Pekne si popremýšľaj, čo si zbalíš, čo si kedy oblečieš, kde všade pôjdete a tak. Nakúp si ľahké čítanie, krížovky a uvidíš, že si to užijete. :o)) Prajem ti moc moc príjemnú dovolenku. :o)

macik

dakujem vam ,baby ...ale vazne ..chystame s partnerom peknu dovolenku pri mori,o par dní ideme ..atakto skaredo sme sa pohádali predtym tesne ..ja som tak vyletela :(
tak ..preto by som chcela vediet,ako mam ovladat svoe myslienky ..lebo stale ma odvtedy bolí hlava ,dokonca som prechorena,hrdlo ma zacalo bolieť atd ..:(:( neviem si so sebou rady ..nechcem si zbytocne pokazit dovolenke ..chcem sa nejako upokojiť ..ale neviem ako,ako mam prestat na to všetko myslieť

Tan3y

Presne ako píše anjelik. Ja som išla so psíkom v ten deň k vode a čítala som si tam na slnku knihu. Síce to búšenie zostalo, ale psychicky ma to upokojilo :) A večer som už mohla normálne zaspať.

anjelik*

Ten stav potrvá dovtedy, pokiaľ ho neovládneš. To, čo si v tom stave v sebe vygenerovala, tú úžasnú chémiu, tak to priamo atakovalo každú jednu bunku v tvojom tele, každý jeden orgán. Pokiaľ sa neovládneš, neovládneš svoje myslenie, a budeš sa znovu a znovu k tomu vracať, tak sa to bude iba stupňovať a je jedno, čo to zasiahne. V tele máš dosť orgánov, môžeš si vyberať. :o) Tak sa prestaň už k tomu vracať, prestaň pozorovať symptómy a otoč svoju pozornosť na krásny voľný čas, čo ťa čaká. Máš pred sebou predsa dovolenku, tešila si sa na ňu a predsa si ju nepokazíš kvôli nejakej hádke. :o) Aby si si nepokazila svoje telo pokazeným uvažovaním. ;o)
Je veľa peknej hudby, je veľa krás v prírode, je veľa veselých ľudí, tak tomu venuj pozornosť. Poprípade aj cvičeniu a upratovaniu, hlavne nie svojmu *amoku*.

macik

hm ..a to mam ist na dovolenku na par dni za hranice..hm :(
preto sa tak bojím ...
ja som tiež ten den prezila v polo strachu ..a tak proste ..mi je divne strasne .hlava ma dnes nenormalne boli,picha ma v nej :( taksa obavam..a slaba som ako caj

Tan3y

Ja som mala raz podobný stav, síce to nebol hnev ale strach a celý deň som prežila v zúfalom plači. Keď dôvod strachu našťastie pominul (klop, klop), tak celý ďalší deň mi strašne búšilo srdce, mala som zvýšenú teplotu a tiež som bola veľmi slabá. Ale potom to už postupne prešlo, tak držím palce.

macik

maoam myslíš,že mi toto pomoze ?magnezium ?aspon raz denne ?ale dost mi znizuje tlak,dnes uz mam tlak v norme ..ako mavam 90 na 65 ..moje optimum ....uzklesol tlak,ale v hlave stale nieco divne citim -cudnu nevolnost akoby,slabosť,nemam zavrate v pravom slova zmysle,ale tazku hlavu,bolia ma zilky na rukach ...obrovske vyptie to bolo ..ams prravdu ..
dokedy mi ten stav PO bude trvat ?

ambrozia

Myslím, že viem, o čom píšeš. Tiež som sa párkrát tak vytočila a aj mne bolo dosť divne. Však si predstav, že celé telo máš riadne napäté, tlak ti vyskočí z toho rozčúlenia, potom sa nečuduj, že ti je zle. Treba sa naučiť ovládať a ak máš problém s partnerom, komunikácia je dôležitá.

Maoam

myslis tie psychovegetativne symptomy? jasne, ze je to normalne, vsak si vezmi, co sa dialo, ked si ten amok mala, absolutne nervove vypätie, napätie, daj si teraz par dni kazdy den sumive magnezium a b-komplex a ak mate problemy - rieste ich, nie ziapanim, ale diskusiou, lebo ta raz slak trafi