Mama nenavidi frajera

Príspevok v téme: Mama nenavidi frajera
klaudia1233

Dobrý den,mám17rokov a srajerom chodim už 2roky. moja mama najprv vychadzala s frajerom dobre,ale postupom času ho začala nenavidieť...nemá ho rada....doma sa mi vyhraža že ked nebudem kunej milá a nebudem sa usmievat tak ho vyhodí ked príde kumne.Ja ho mám radšej ako mamu,anion mamu nemá rád,zo začiatku mal ale teraznie...sále mi dáva poučky o sexe...že ked sa snim opovážim vyspat tak ma zabije...ja kunej neviem byt milá pretože mi všetko zakazuje...je strašna katolička,je hnusná kumne. Neviete mi pomoct?

Agnes998

Je to teraz tazke obdobie pre vas obe, tvoja mama sa zrejme nevie zmierit s tym ze dospievas, mas frajera, vlastne zaujmy a uz nie si to rozkosne male dievcatko co ju vo vsetkom posluchalo a ty zas mas pocit, ze ti berie slobodu, ze ti vsetko zakazuje a nemozes zit. Skus sa s nou normalne porozpravat a ubezpec ju, ze ti moze verit, ze ju nesklames. Ono tie vztahy sa za nejaky cas ked budes dospela medzi tebou a tvojou mamkou urcite zase opravia a vylepsia, len v tomto veku je to bohuzial casto dost problemove.

Mrska Silvuska

v tomto ti nik neporadi. ak mas 17, spis s nim (tipujem) a chodis s nim 2 roky, vies si to obhajit pred kymkolvek, aj pred mamou, nie?
a mozno si tvoja mama zasa mysli, ze ty si hnusna k nej....
porovnat ako mas rada mamu a ako frajera je podla mna nemozne, to nie je o tom, koho mas radsej. ale o tom, ze kazdeho mas rada inak. aj vlastne deti budes mat rada inak ako muza, rodicov a podobne...
sorry, ale z prispevku mi prides omnoho, omnoho mladsia...mentalne...