Najlepší prípravok na kĺby - artróza!

Príspevok v téme: Najlepší prípravok na kĺby - artróza!
smutnadcera

Moja 85-ročná mama má veľké bolesti bedrových kĺbov. Operácia neprichádza do úvahy - má kardiostimulátor. Pred časom som jej kúpila nejaký prípravok, obsahoval glukosamín, chondroitín a kolagén. Na čas jej to pomohlo, ale bolo to asi pred štyrmi rokmi a zabudli sme ako sa to volalo. Viete mi niekto poradiť niečo účinné? Rada by som jej pomohla, ťažko sa mi pozerá na to, ako trpí bolesťami. Je stará a lekárom už na nej nezáleží. V lekárni mi ukázali asi dvadsať druhov tabletiek, ale ktorý je naozaj účinný, to lekárnička nevedela.

anulienka1

Skús pozrieť mojezdravie.sk , konkrétne osteo klas forte - je to veľmi dobrý komplexný prípravok , obsahuje všetko pre komplexnú výživu kĺbov chondroitín, glukosamín, vápnik, horčík... + omega 3Mk + protizápalovo pôsobiacu liečivú bylinku Boswellia serrata a vitamín C podporujúci tvorbu kolagénu a tiež znižujúci zápal.
K tomu by som vzhľadom na zápal a autoimunitnú podstatu artritídy kombinovala Osteo Klas forte ešte so super bromelain a papain na posilnenie imunity a proti zápalu.
Popros si aj o tibetskú hubu, na výrobu domáceho kefíru, pre celkovú výživu, lepšie vstrebateľný vápnik, imunitu a .... je k objednávke zadarmo.

wowo1

chondrosulf na predpis.Cele tie hlupe artrosotpy su predrazene a maju stotinu ucinnej latky a to chondroitin sulfat .Obsahuju nnezmyselne vit c a ine blbosti
Vsetky volno predajne lieky na klby su bez ucinku .Ucinky su len subjektvne. To zrovna mozete jest acylpirin
a pripadne kyselinu hyaluronovu.

Chonodrosulf 800 mg predpis uz aj od vseobecneho lekara doplatok cca 14 Eur. raz za mesiac kura tyzden.
Skor este skocit za reumatologom.