Hnačka

Príspevok v téme: Hnačka
beezmenaa

ahojte..za uplynulý týždeň som mal trikrát hnačku (máme prázdniny a väčšinou som doma a zakaždým ma prehnalo,až keď som išiel preč,prešiel som určitý úsek..ja len že je to možno pohybom,keď sa rozhýbem..a pol hodinu na to,keď som si sadol,tak ma prehnalo),beriem antibiotiká na akné a probiotiká.
a naposledy sa mi stalo,že som ráno išiel preč na autobus...a v autobuse ma začalo bolieť brucho postupne viac a viac,zrazu ma oblial studený pot,nevládal som stáť,mal som závrat,zrazu som aj tak divne počul,akoby z rozhlasu,prišlo mi strašne zle(nie na vracanie) a rýchlo som utekal na záchod...toto sa mi stalo už viackrát aj keď som antibiotiká nebral.. a vždy som mal pocit,že odpadnem,neviete čím by to mohlo byť? nemá to aj niečo s tlakom? (mám ho skôr vysoký ako nízky) je to niečo vážne? a nedá sa tomu nejako vyhnúť? lebo je to fakt nepríjemné,keď vás to takto prepadne..ďakujem za pomoc.

jarny kvet

to v tom buse, to je uzkost. obcas som to mavala aj ja, presne, pocit na odpadnutie, potreba sa ist rychlo nadychat cerstveho vzduchu, zle od zaludka... ale treba to proste prekonavat, aj psycholog by ti len to poradil, prekonavat neprijemny pocit az sa tej uzkosti zbavis uplne. ale moze to byt aj z inych veci, ja som mala tieto uzkosti ako nasledok liekov, celkoveho vycerpania, nedostatok mineralov, tak aj na tom zapracuj.
ale ak mas krv vo wc, tak to uz nie je len uzkost, to uz je nejake poskodenie crevnej flory, creva atd., to ti mohli kludne tie antibiotika sposobit. ake beries probiotika? mozno uplne neucinne a ak aj trosku z nich je ucinnych, aj tie musis podporit mikrovlakninami aby sa namnozili, inak to nema efekt. a neberies nahodou roaccutane na akne? ak ano, tak to je velmi zle, to moze tak poskodit crevo ze az Crohna mozes v buducnosti mat. a inak, aj tie uzkosti mozu byt kludne z toho roa