Priatelova sestra a nase spolocne byvanie

Príspevok v téme: Priatelova sestra a nase spolocne byvanie
Temerka

Ahojte,
Zaujimalo by ma co si myslite o nasledovnom...
Chceme ist s priatelom byvat spolu,on ma byt ktory vlastny uz asi 8rokov,zrekonstruoval ho,chvilu v nom byval a tak sa tam nastahovala jeho sestra. Teraz ked sme sa bavili onspolocnom byvani ani slovkom nespomenul,ze sa s nou pozhoara alebo zeby sme tam vobec sli...pride Vam to normalne? On ma 4izbivy byt kde su naklady 150eur a je rekonstruovany a my ideme byvat do starej malej haravurdy za 300eur este budeme preplacat. :( neide mi o ten byt,ale o princip. Mne to nepride velmi ok,ja by som sa v takej situacii so sestrou porozpravala.

Deria

porozpravaj sa s nim, je to to najlepsie, co mozes urobit. inac to zostane visiet medzi vami! nikto z nas nevie, preco sa tak rozhodol. mozno jej je zaviazany a ona je na tom zle financne, nevieme, co sa odohralo v minulosti, atd, atd... idete si zalozit rodinu a ty nie si schopna si s nim otvorene v klude prehovorit? ze sestra ziarli....to znamena, (ak je to pravda) ze bola/je na neho velmi viazana. a v takom pripade mozno aj on na nu. ale tym, ze sa budete obidve nafukovat, nic nevyriesite, naopak,bude to len horsie. a potom, si si ista, ze je to ziarlivost? nema iny dovod? tazko totiz radit, lebo vzdy si treba vypocut obe strany. a ona tu nie je. ak ma rad svoju sestru, iste jej chce pomoct. mozno ma nejaky iny plan, rozhodne sa snim porozpravaj!

swistica

Bud to s tebou nemysli vazne, alebo ak to aj mysli vazne sestra bude aj tak vzdy na prvom mieste. Pozhovarat sa s nim, a ak nevystahuje sestru z bytu tak sa s nim rozist.

Aja02

No mne to teda nepríde také normálne ako sa ta snažia niektorí dole presvedčiť. Máte 36 rokov! Idete si založiť rodinu a on nechá dobrý, veľký a zrekonštruovaný byt sestre? Toto je pekne divné a vôbec to nie je normálne. Mala by si sa s nim porozprávať.

fero11111

vobec ale vobec ti nejde o byt :D:D:D

mam taky pocit ze ti ide hlavne onho :D hehe ked to bude stebou super vazne neboj sa dostanes sa aj do toho jeho bytu a vobec by som sa netesil kedze je to jeho byt a nie spolocny aby si zneho neodisla po 20 rokoch :) znovu hola jak si donho aj cchela prist :}

kafe

Temerka, drzá otázka, prepáč. Ale koľko si si našporila na byt ty? Za, dajme tomu, 10 rokov, by si nejakú sumu už mať mohla. Ak nechceš preplácať, kúp si za úspory+hypotéka svoj malý bytík, ten bude patriť iba tebe (priateľ bude platiť časť nájmu, nie hypotéku) a môžete bývať v ňom. AK prídu deti, nechaj, nech sa ich otec postará o bývanie. Ak sa nepostará... aspoň budeš mať niečo svoje.

Temerka

Sme spolu uz 4roky a pozname sa dalsich8,tak asi vie co so zac. Debatu by som velmi rada nadhodila,iba pre pochopenie. Debatovat s nim,ale nemozem,lebo jeho sestra ma neznasa,resp. Vyjadrila sa ze ziarli a ze som jej ukradla brata.
Takze je to cele chore a ja nemozem ziadnu temu s nou spolocnu rozviest,pretoze je hned ohen na streche. Dalsia vec je ta,ze nemame 20ani 30ale obaja mame po 36rokov a planujeme rodinu. Tak ja uz fakt neviem.

kafe

mne to pride normálne, so svojim majetkom si môže robiť čo chce. Si iba jeho priatelka, môžete sa rozísť. Do bytu si chce asi priviesť manželku, nie len tak hocikoho.