Slusni chlapci sa ma boja

Príspevok v téme: Slusni chlapci sa ma boja
odpudiva?

Neviem cim to je ale slusni chlapci nemaju o mna zaujem. Ak ide po chodniku a oproti mne ide nejaky pekny a slusne vyzerajuci chlapec tak zrazu zmeni trasu a prejde na druhy chodnik alebo cez cestu. Ak sa opytam niekde na urade u lekara alebo hockde nejakeho chlapca na nejaku informaciu tak na mna civie ako keby som ho chcela zabit a rychlo sa vypari prec. Neviem ci nahanym hrozu normalnym chlapcom alebo co to ma znamenat. Som normalna baba a mnohi ludia mi povedali ze aj pekna. Tak cim to je ze bocia? Maju o mna zaujem len sami opiti, stari a vulgarni chlapci a muzi. Chcem nadviazat vztah s niekym ale ako ked sa neda. To su taki bojazlivi ci co? Chodim normalne oblecena, nosim sukne normalnej dlzky, velke vystrihy nenosim, nefajcim nenadavam nemalujem sa velmi vlasy mam normalne pekne myslim. Tak preco ti chlapci utekaju. Normalne okate bocia z mojej trasy prec. Otocia sa ini smerom ked idem okolo nich. To su tak puritansky vychovani alebo co? Dievcata mate aj vy s tym problem? Snazim sa byt mila, usmievam sa no neciviem na nich doslova, niesom potetovana ani pirsing nemam, nehrbimsa a predsa ich plasim. Ja tomu nechapem. V zahranici nemam problem o zaujem normanych chlapcov a tu na SVK su nejaki cudni. Stari opiti,cigani a podobne zivli nemaju zabrany a piskaju, pokrikuju a maju vulgarne reci.

ebi77

mimulus nepoznám definiciu pre "slušného chlapa" :D

jasne, že sa to nedá nasilu, to musí isť zvnútra tela.. najlepšie z duše :D

agartio

ebi, pekne napisane. Len ta posledna veta, akoby poucka ze "vyzaruj zo seba lasku energiu, bud ako slniecko", to sa neda nasilu ani umelo robit.

Inak je to tak, ze bocia od nej, ci pohladom, alebo tak, ze sa odklonia, prave preto, ze od nej nechcu nachytat nejaku energiu co vyzaruje. A ti opilci zufalci, ti su tak zahumuseni, ze im to je jedno, ze od nej tu energiu nachytaju. Su este horsi a nechutnejsi, takze skor ona by od nich nieco nachytala.

ebi777

preto sa ťa boja, lebo také energiu vyžaruješ,,,
poznám podľa seba, ak sa mi práve niečo nepodarí a som nahnevaná na celý svet, tak ak idem po ulici tak sa na mňa pozrú a potom pozrú do zeme, a nie raz mi známy povedali,ak mám také dni... že prečo som taká vážna a namyslená, alebo, že prečo sa tak tvárim :)

ale ak mám dobrý deň tak žiarim, a potom sa aj fešáci na mňa usmejú a ja naspäť sa usmejem :))))

ide čisto o vyžarovaní, že ako pôsobíš na druhých,,,,preto sa ťa boja

skús zmeniť postoj k životu, maj dobrú náladu, vyžaruj zo seba lásku, úprimnosť, šťastie, buď ako nejaké sleniečko, uvidíš pôjde to :))))