Kde robim chybu?

Príspevok v téme: Kde robim chybu?
MojaPrezyvka

Moj problem:

Mam 165cm a 51-52 kil stale mi to skace. Kazdy den sa rano korculujem hodinu - vo vysokej intenzite. Niekedy chodim aj podvecer.
Moj jedalnicek:

Ranajky - 2 lyzice ovsennych vlociek, 2 lyzice psenicnych otrub, za hrst mandli, skorica, lanove semienka, med, trocha kokosoveho oleja a zalejem horucou vodou.

Desiata - vacsinou ovocie (melon, marhule, broskyne atd..)

Obed - salat z rajcin a ladoveho salatu k tomu bud kuracie maso na kokosovom oleji alebo tuniak vo vlastnej stave..alebo si to dam so sosovicou ci fazulou, pripadne salat s tofu. Robievam si aj polievky sem tam

olovrant - balkansky syr s rajcinami..alebo ovocie

vecera - to iste co obed

Zo stravy som vylucila chlieb, cestoviny, ryzu a zemiaky(vylucila som ich pred 3 mesiacmi kvoli tomu ze som isla na operaciu, nemohla som po nej sportovat par tyzdnov a nechcela som pribrat).
Ako prilohu mam zeleninu. Nejedavam bravcove ani hovadzie maso len kuracie uz cca 9 rokov. Z "masa" jem len ryby, krevety, tuniaka v konzerve a sem tam to kuracie maso.

Takto sa stravujem a sportujem cca 2 mesiace...schudla som LEN jedno kilo!!! Ani za nic to nejde pod tych 50 kil proste...ja uz neviem co mam robit. Som zufala, sladkosti nejedavam, nahradzam ich ovocim ani zmrzliny ani nic...ked vidim ako moji kamarati, priatel laduju do seba a ja si stale odopieram a nema to ziadne vysledky je mi do placu!!!
Ked vidim co niektore baby jedia, vobec nesportuju a maju ploche brucho a tensie nohy ako ja tak som z toho uplne frustrovana:(

Vcera a dneska to na mna dolahlo a normalne som sa prezrala sladkostami a chlebom..teraz mi je zo seba zle, citim sa velko:( Neviem uz co mam robit.
Rozhodla som sa ze to korculovanie si od zajtra zvysim na dve hodiny rano a podvecer si dam tristvrte hodinu - kazdy den. Uvidim ake to bude mat vysledky. Prosim, ak sa tu do toho niekto rozumie a vidi ze robim niekde chybu..skutocne prosim poradte mi. Dakujem.

eddings

kdepak soudruzi z NDR udelali chybu? :)
Skus miesto kratkeho korculovania s vysokou intenzitou radsej dlhsie korculovanie. Metabolizmus tukov potrebuje urcity cas na nastartovanie. Najlepsie vysledky su pri striedani intenzity - skus 15 minut pohodoveho tempa striedat 5 minutami s vysokou intenzitou. Pri takomto striedani sa tuky spaluju najefektivnejsie. Plati pre vsetky aerobne cvicenia.

jedulka

avent tvůj příspěvek se mi velmi líbil.Jestli máš nějaký patent na tohle téma, napiš do redakcie@zdravie.sk oni ti určitě vyjdou vstříc.Mám ten samý nápad, ale o něčem jiném,a dají mi prostor, když posoudí, že bude k užitku.Nemám PPP ani nevím,, jak by se dalo těmhle lidem pomoct.Jou mimu mísu a zuby nehty se tam drží.
cry2, nenapadej, neurážej!nalož se svým životem jak chceš, ale své rozumy si opravdu raději nech pro sebe.

mrska

ahojte...iba som tu kukla a nestačím sa čudovať...
moja prezyvka ja sa momentálne dostávam z PPP mala som tých 48 kg a co z toho,doma hádky,mala som nervy v kýbli,bolo mi stále zima,vyzerala som ako smrtka,v robote boli zo mna hotový,ludia okolo si šepkali čo mi je no proste niečo desné to nebol život,teraz som pribrala a pomohla mi veľmi maoam,a ja žijem!smejem sa,jem zdravo 5 krát denne,zašportujem si,a hlavne nerozpadla sa mi rodina lebo som vydatá a mám 2 deti,a muž mi teraz povedal že už nemohol tak žiť...aj ked nie som možno ešte ok...tak sa prosím neopúšťaj ži teraz,raduj sa že máš mladosť,si zdravá,a dôležitá si ty nie číslo na váhe....ja si to uvedomujem až teraz,chcela by som ti zakričať:ŽI! jedálničky máš super aj postavu tak sa neopúšťaj...nerieš postavu...maj sa krásne a riad sa rozumom nie nejakým návodom alebo obrázkami a ľudmi ty si jedinečná osoba...neporovnávaj sa tak sa nedá žiť...
ahoj...

Maoam

Cry: ty osobne si mi absolutne ukradnuta aj s tvojimi stavmi, aj ako clovek, problem mam s tym, ked je labilne dievca stojace tesne nad PPP-priepastou podobnymi kecmi do nej postrkovane, co ako zdravotacka z jej textov beztak vidiet musis aj sama

samozrejme, ze v jej stave bude podobne navody ako zit o jednom jogurte denne iba kopirovat, ze ti to nie je jasne, ma fakt udivuje

moja ucta, dovi

_ateven

Rad sa podelim o vsetkom co viem.
Nechcel som napisat takto : kazda tretia tema od dievcat je ako schudnem. Keby niekto mudry zdarma zverejnil 1 temu, ktoru by si vsetky precitali, nemuselo by sa vytvarat milion rovnakych tem pre milion ludi s 1 spolocnym problemom
Rad problemy riesim - nerad sa o nich rozpravam