Kremove saty na svadbu?

Vik_torka

pokiaľ ich rozbiješ červenou farbou tak by to nemalo vôbec vadiť. no skús sa pre istotu spýtať nevesty či jej to nebude vadiť. ak nie tak si ich obleč

zaful

Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z adpgtrack.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.

Katarina24

tak spytala som sa priamo nevesty a ta mi povedala, ze s tym nema absolutne ziaden problem. ze ona bude mat snehovobiele saty. tak sa tesim :D

takajedna

ja som mala na svadbe biele saty tiez nad kolena, cipkovane, bez ramienok a nikto si s toho nic nerobil a ani si nas s nevestou nikto nepomylil okrem toho nevesta vedela dopredu, ze budem mat biele saty a nepovedala nic :) biela farba je moja oblubena, co uz :D

Aja02

Katarina, neviem v akom si vzťahu s nevestou, ale ide o slušnosť. Také šaty sa na svadbu nehodia aj keď sa ti páčia a pristali by ti.

Katarina24

RNG sme zeny a potrebujeme klabosit o mode a satach, aj ked sa v podstate k nicomu nedopracujeme, lebo kolko ludi tolko nazorov:) a nevestu pravdepodobne zatienim aj keby som sla vo vreci,bohuzial s tym nic nenarobim :)

RNG

Boze moj uz idem prispiet aj na temu mody, ale nedalo mi to, moja zena napr sa vydavala za mna v bledoruzovych kratkych satoch,ktore si sama usila rucne, a ako starejsi som viedol k oltaru moju tetu(druhe manzelstvo) v bledozelenych, takze vsetky tie rozne "nevhodne" sa mi vidia smiesne.
Ano, moj syn si bral nevestu v dlhych bielych satoch,s vleckou, ale jej druzicky mali na sebe fialove....

Vobec diskusia na temu mody je uplne bezpredmetna, lebo ako sa hovori "de gustibus non est dispotandum", tj o vkuse/mode sa neda diskutovat.

rouzsa

boze to ma nenapadli ze v tom istom svetlom nie je vhodne ist fakt.hovori sa ze podstatne je aby si nevyzerala lepsie ako nevesta asi fakt v svrtlom.nrist podla mba ak by to bol maximalne kostymcek v kombinacii s nejakou farbou aby to nevzbudzovsli podobnost s nevestou a nejaku satku ak by si dala tie dobplnky ze celkovy dojem by nebol ako nevrsta takmpzno aj mozes vziat.