Mám pocit že mi neverí

Príspevok v téme: Mám pocit že mi neverí
simonka1111

ahojte, mam taky problem, s partnerom som uz rok a pol a od zaciatku ako sme sa stretli sme sísly do vztahu stym ze chceme si zalozit rodinu. Klapalo nam to velmi. no teraz postupne zistujem ze vlastne ja onom nic vaznejsie neviem, nezdoveruje sa mi a ma predomnou tajnosti... ja som clovek otvoreni a nerobi mi problem ukazat mu sms alebo ked si zniekym pisem na internete obsah, resp dat mu heslo...ale on stoho vidi velku traumu lebo raz to urobil s byvalou a nedopadlo to dobre...lenze ja mu neviem vysvetlit ze ja niesom byvala a nejdem mu prehladavat spravy alebo neviem co...tu ide len o doveru..o snahu zaangazovat ma do jeho zivota...ved ako tvrdi chce somnou byt dokonca zivota a ako on tvrdi nema predomnou ziadne tajnosti tak potom nechapem co ho sa boji???? neviem si to vysvetlit... uprimne premyslam aj nad rozchodom, lebo zit s niekym kto ma bude porovnavat s byvalkami, resp nebude mi verit asi nema zmysel... on si mysli ze mi ide len o to heslo... no nechape ze mne je ukradnute to heslo ale cakam ochotu a doveru... pomozte mi prosim...vobec neviem co mam robt...

winki

Pozri tiež som mala vzťah v ktorom som bola klamaná 2 roky. ALe už som sa cez to preniesla a musela, aby som si nepokazila vzťah nový zbytočným prenášaním osobných problémov na partnera.

Súčasnému partnerovi dôverujem úplne. A nepotrebujem k tomu heslo na FB, mail ani nemám ani ma nenapadne pýtať si od neho.
Tak isto nepotrebujem jeho mobil chytať do rúk. Nedvíham mu telefón ani keď je v sprche a vidím, že mu volá kamoš, alebo neznáme číslo. Nemám za potreby vyzvedať, čo keď mu príde sms. AK je to niečo zaujimavé resp. dôležité tak mi to povie sám od seba ani pýtať sa nemusím.

Po tom mojom zlom rozchode som mala také tiky. Prišla mu sms a on ticho a ja som v blbej hlave už domýšľala. Ale našťastie som sa uvedomila a preniesla cez to. Inak sa ďalej nepohneš. On ti nie je povinný hovoriť všetko a predsa mu pri tom môžeš dôverovať.

karamba

Ja tiež nechápem, aký prejav, alebo čo vlastne konkrétne od neho chceš, čo by si si predstavovala. Keď ti na to, že si sa s ním o tom chcela baviť odpovedal ako odpovedal, bolo to trošku blbé, ale možno už ho len serie, keď od neho stále vyžaduješ nejaké prejavy dôvery, alebo sa o tom stále chceš rozprávať a tak. Aj keď to skrývanie mobilu je divné, ak je to tak, ako si opísala. Si sa ho spýtala, prečo ho tak skrýva?

simonka1111

dakujem za tvoj nazor, velmi si ho cenima mas pravdu skusim na neho netlacit ani nic a otvorene sa sni porozpravat o mojich pocit a najst taky kompromis co bude vyhovovat obom....len neviem ci pochopi ze mne nejde o kontrolu alebo tak.... ako som spominala niekedy len veta myslena uprimne urobi vela

_meno

simonka1111

nemam uz 20rokov ani 25aby som riesila blbosti... chcem vztah zalozeni na 100%dovere a to je zaklad ....verit si....

jemu napr vadi aj to ze sa chcem otom rozpravat..ale ja to chcem vyriesit

ked som sa snim bavila o tom ze chcem aby mi veril tak bud to ihned nazval tym ze vyvolavam hadku alebo mi nato povie ze tak si mam najst druheho

.... Ak je dovera tvoja primarna poziadavka, potom nerozumiem (š) co Vas spaja (spajalo)

Skusim to z druhej strany - prispevok akeho typu by uspokojil tvoje predstavy o vyrieseni problemu :-)

Prezývka55

No vidis a dostali sme sa k jadru problemu ze vlastne problem nie je jeho dovera k tebe ale tvoja dovera k nemu.

Tak sa ho na to normalne spytaj, co tam pises s kym volas.

Ked ta jeho odpovede neuspokoja, mozes ho nechat sledovat alebo odpocuvat alebo mu dat keylogger na pc. Alebo ho nechaj tak, je to na tebe ako sa s tym vyrovnas.

Ja tiez ako som spominal nikomu nic nevysvetlujem, na druhej strane je na mna spolah a nikto ma nemoze nicim nachytat alebo najst na mne nejake klamstvo. Lebo pravda sa vzdy dostane na povrch. Nemam dovod robit zle veci vo vztahu, zatial. A keby som chcel asi sa prv rozijdem.

simonka1111

som opatrna...mam za sebou vela vztahou...3dlhsie... jeden trval s toho 5rokov a mesiac pred svadbou som sa dozvedela ze ma deti z inou poprine.... preto som opatna a bojim sa toho..lebo kazdy moj vztah sa skoncil tym ze ma podviedol... ja niesom typ hysterky, alebo tak... ja mu nevicitam nic a vzdy sa chcem snim bavit normlane bez vycitie a hadok...vzdy svoje pocity radsej preberiem z niekym, ako napr tu teraz a urobim si niaky nazor ako to beru druhy ludia ako by som jemu mala robit sceny..ale tak ak ja mam chapat jeho on musi aj mna...a to docielit neviem ..ide mi oto najst niaky kompromis....alebo aspon videt snahu

Prezývka55

Nie zle si precitala .. ona vie tak 10 .. vie kde robim do akej budovy chodim a kedy priblizne chodim do prace a domov. to je vsetko. A viac nepotrebuje vediet ani jej to nepoviem. Nemam sice facebook, podla mna nepotrebna hlupost ale napriklad na maily mam plno pracovnej posty.

No mozno nemas 20 ale tak sa spravas ako by si mala. Chyba ti sebadovera, sebaistota, myslim ze mas problem sama so sebou vprvom rade. Lebo nic ti nebrani verit mu aj bez jeho hesiel. Jedine zeby si mu neverila, lebo ak mu veris nepotrebujes hesla a ked ich potrebujes tak nie ze on ti neveri ale ty neveris jemu.

simonka1111

prezývka55 - mas pravdu ale zober si to z mojej strany... predstav si ze planujes rodinu a druhy clovek by predtebou vsetko skryval... este aj keby mu zvonil mobil isiel by do inek miestnosti , resp pri smske by otacal mobil odteba..ako by si sa citil????

simonka1111

pracovne veci su pracovne veci..mna nezaujima jeho praca ani nic take...to je to posledne co by ma trapilo ale niekedy clovek potrebuje aj internet a tak a ja sa neviem dostat ani na ten...ja uznavam ze su veci ktore ma kazdy svoje.... lenze ako si ty napisal vie ona 90% lenze ja viem mozno 20??? pride mi to blbe ze ani zakladne veci niektore...a ako opakujem to heslo akos i napisal na fb mi je ukradnute....alebo heslo od hocikaial..ide len o to snazit sa... preteba to je blbost lebo asi obaja mate urcene priority a verite si ale ako mam ja to mozem mat ked necitim ziadnu snahu ??? nemam uz 20rokov ani 25aby som riesila blbosti... chcem vztah zalozeni na 100%dovere a to je zaklad ....verit si....

Prezývka55

simonka1111 keby ti neveril tak s tebou nie je. No ked sa budes spravat ako furia tak ho naseries s tymi tvojimi dokazmi o dovere.