Zhustnú mi ešte vlasy?

Piorella

Vlasy sa menia, keď máš 15 za 5 rokov môžeš mať inú štruktúru a vlastnosti, tak ako sa vyvíja telo tak sa menia aj vlasy, takže nezúfaj každopádne sa o ne staraj aby si im pomohla ale vlasy by sa ti ešte mali zmeniť :) pomôž si aj nejakými vitamínmi z lekárne, radšej zainvestuj a vyživ si vlásky, ja som užívala donnu, keď som mala problémy s vlasmi, keď mi vypadávali ale je to taký všeliek na viacero problémov. Prečítaj si na nete o tom čosi a uvidíš :)

Damasskaruza

Oplachuj si vlasy odvarom zo zihlavy po umyvani. Pred umyvanim si rob zabal zonstimulatorom Ikarov - je to zmes liecivych olejov na korienky, pokozku i rast vlasov. Eshopikarov.sk, zabaly si rob aj s mandlovym olejom a pravidelne sa davaj podstrihovat.

verca-82

skús nejaký prostriedok na podporovanie rastu vlasov alebo tak alebo sa spýtaj u nejakej kaderničky alebo u svojej doktorky .. ja mám 14 rokov a ked som bola malá som mala riedke vlasy a teraz mám vlasy mám až moc husté, všetci mi hovoria akú mam kvalitu vlasov že aj oni chcú také , lenže o ne sa treba starať min. pol hodinu denne .. nebola som pol roka u kaderníčky a nedali s ami rozčesať vlasy tak som tam hned bežala lebo to bolo príšerné .. poúžívam šampon schaumu ale niektoré mi robia veľmi zle tie šampony tak si daj bacha až nekupiš niečo z čoho ti nevypadaju vlasy :DDD a podla mna ti ešte vlasy zhustnú , češ si ich a nedaváj si ich moc do gumičky ale rozpustené , vtedy vlasty dýchajú a dobre to robí aj na pokožku ... ale ak chodíš každý mesiac ku kaderíčke a nechávaš si preriediť vlasy tak sa nečuduj že ti nerastú ked si ich dávaš riediť .. skús neísť pol roka ku kaderníčke a uvidíš a ak to nepomože tak len nejaká dobrá rada od človeka čo má s týmto skúsenosti :)

brouklyn

ahoj :) ja používam Biohar - aktivátor vlasou s prírodným hyaluronanem. Na internete je strašne veľa ľudí ktorý maju stím velmi dobré skúsenosti a aj ja do nich patrím. Moje vlasy su dlhšie, hustejšie a zdravšie popri tom užívam zinok a selén. Majú úžasný vplyv na pokožku a vlasy. Mala som problémy s kožou na rukách boli zoschnuté a popraskané. Do týždňa som ich už nemala ako som začala užívať zinok a selén je to užasné. A všetko kúpiš v lekárni. Biohar stojí 5.85 eur a má 75 ml. stačí si to vtierať 2 mesiace každý deň ale ja som stím nechcela prestať. :) a zinok&selén tak do 6 eur :D ale to ti vidrží na 100 dní kedže je tam 100 tabletiek :)

Cariboo

hustota vlasov zavisi od viacerych faktorov. jj okrem toho ze je to ovplyvnene genetikou tak sa na ich kvalite podpisuje aj stres a zivotosprava. ak chces budit dojem ze mas hustejsie vlasy mozes vyskusat viacero trikov napr pouzivat sampony na objem a dodatocne ich vyfenovat a pravidelne osetrit balzami alebo spravny strih opticky zahusti vlasy. a samozrejme aj strava a vyhybanie sa stresu robi svoje. ale vela od toho necakaj najma ak to mate v rodine :( teda aspon ja nepoznam nikoho kto by mal zaruceny recept na huste vlasy alebo byt bohaty ako W Rooney a dat si ich transplantovat :)