Mozgova Porazka

muc

achh, zapal pluc NIE JE z otvoreneho okna!!! nachylni su vsetci starsi imobilni pacienti, lebo ked lezia, dychaju plytko a v nizsich partiach pluc lahko sa rozvinie bakterialny zapal.

RNG

Vcasne nasadena HBO, tj do 10 minut podla moznosti(tj kyslikova komora s tlakom asi 1.3 atmozfery) obnovi funkciu casti nedokrveneho mozgu, zialbohu na Slovensku tato prax este neexistuje. Aj neskorsie aplikovana HBO zrychli hojenie, ale cast mozgovych buniek sa nepodari uz prebrat.
Zialbohu pacientov v pokrocilom veku lekari uz ani neberu tak, ako mladych, takze to ich "treba pocitat so vsetkym" vlastne prelozene do reci laikov znamena, ze to neprezije s velkou pravdepodobnostou ani sa o to uz extra nesnazia.Smutne, ale plati to aj tu , v USA.

muc

ak nerozprava, tak ma ochrnutu pravu stranu tela.
vo vyssom veku zapal pluc je zial zavazna komplikacia....
a lekari vam uricte povedali, ze pri danych diagnozach a veku treba ratat so vsetkym.....

Laura001

Pokiaľ len leží a dostala zápal pľúc, tak sa to žiaľ počíta za komplikáciu. :-(
Záleží aj na tom, ktorú stranu má ochrnutú a či má ešte pridružené nejaké iné ochorenie. Medikáciu už zvládnu lekári, ale by som vám odporúčala požičať si biolampu a tá pomôže aj pri pneumónii a aj pri mozgovej porážke. Zázraky nespraví, ale podporí uzdravovací režim.