Uplne skazeny zivot

Príspevok v téme: Uplne skazeny zivot
dadiana

,,anorexia a bulimia ma za tych 16 rokov uplne zmenili, myslim, ze sa zo mna stal neskutocny sebec, hnevam sa na seba, ze ublizujem inym, sklamala a klamala som na kazdom kroku..najviac si to ale odniesla rodina, som im len na hanbu...preco stale opakujem rovnake chyby? preco sa nepoucim? je mi to teraz luto, rada by som spravila hrubu ciaru za vsetkym..myslite, ze mam este sancu?? naozaj mam toho vela na rovasi..je tu niekto, kto od zakladov zmenil svoj zivot a z "podvodnika" a klamara sa z neho stal dobry clovek?mam este vobec narok na druhu sancu?poradte prosim, lebo ja uz som zo seba zufala..

antiana

ahoj dadiana, ja som bulimička a tiež klamem až sa hory zelenajú, týka sa to hlavne jedla, dokonca som už aj mame a sestre ukradla nejaké peniaze na jedlo a to som potom samozrejme vyvrátila, no hrôza, tiež som strašný sebec a hrozne sa za seba hanbím, som zlý človek...

Mimulus

A čo ak má problém okolie a nie ty? kto s tebou bude chcieť kráčať ten pôjde aj keby bol práve koniec sveta. A kto nechce s tebou ísť, tak ten si nezaslúži aby si sa otáčala - nezabudni na jedno - si vždy len ty :)

suesue111

nemala by si riesit okolie. co hovori okolie. ako ta vnimaju. ty mas problem a nie okolie. ak sa niekedy odstahujes nebudu ta poznat tam kam sa odstahujes. pointa si ty a to aby si si pomohla. toho psychologa by som odporucila. pomoze !!! za pokus to stoji. lepsie ako nerobit nic a lutovat sa zato co uz nezmenis.

dadiana

dobry clovek je dla mna niekto, kto neklame, nekradne, nepodvadza druhych v prospech svojho dobra,,mysli na inych viac ako na seba..

Mimulus

Ser na karmu...tá ťa tak isto zdraviť nebude :DDD Pozri radšej nech ťa nezdravia ako keby si im dôverovala a pritom by ťa ohovárali za chrbtom.

dadiana

..problem je v tom, ze mi uz nik neveri, mam strasnu povvest, podvodnicky..cele oklie ma tak vnima, slusne ma uz nik nepozdravi, kam pridem, tam na mna len gania..nechcem to uz dalej zazivat..najlepsie by bolo nebyt, a bodka,pokoj-svaty pokoj..moja karma je na bode mrazu

Mimulus

Definuj čo je to dobrý človek??? 100% populácie na Zemi klame a niekedy dokonca aj viackrát za minútu. A ak si prekonala niečo takéto tak to, že si sebecká je velikánsky dar, ktorý by si si naopak mala vážiť.

suesue111

narok na druhu sancu mas. uz nech si zrobila cokolvek. plusom je to ze si to vobec uvedomujes. ze si urobila chyby. druha vec je ci v tom ostanes alebo si pomozes. ja byt na tvojom mieste vyhladam odbornu pomoc. za kazdou chorobou sa ukryva aj nejaky ten dovod. ak si chces pomoct, zajdi za psychologom/gickou a vyrozpravaj sa im. co ta trapi. v dnesnej dobe to hanba nie je . pytat si pomoc uz vobec nie !!!