Zomriem ako panic

Príspevok v téme: Zomriem ako panic
mrtvoliak

Zdravím. Mám 23 rokov. O mesiac mi končí absolventská prax a potom zas ten kolotoč na úrade práce. Zháňanie pečiatok a pod.. Problém je ten ze mám sociálnu fóbiu, panickú poruchu, depresiu, nespavosť....z každého rožka troška. Čo ma ale najviac ničí je že som ešte nemal babu. Už si o sebe začínam myslieť že som impotent. Ale nie som. Okolie hovorí že vraj som aj pekný. A vlastne ani nemasturbujem. Je to normálne? Nechce sa mi s ním babrať :) Nepoškodia sa mi semenníky? :) Ale akonáhle uvidím nejaké dievča nastáva vo mne taký príjemný pocit vzrušenia no proste chlapi viete o čom píšem. Neviem ako ďalej. Asi 10 rokov som uvažoval nad samovraždou a rozhodol som sa nezabiť kvôli rodine. Ale čo ďalej? Aspoň pusu by som chcel od niekoho, objatie, pochopenie...ja už vážne neviem čo ďalej...Poraďte mi niekto prosím. Som Normálny?

mrtvoliak

momo26: Keby som neskutočne miloval tak určite by som za ňou dochádzal. A keby ma chcela mať do 5 min. pri sebe tak smola..musela by na mňa počkať. Láska je trpezlivá. A keby kvôli vzdialenosti dala košom, tak to láska z jej strany asi nebola. :)

Dominika1127

Neboj sa dočkáš sa:-) a bude to vtedy ked to budeš najmenej čakať,len prosímťa nehladaj babu za každú cenu račej tomu nechaj čas a pride to :-)

momo26

mrtvoliak

to nemas take jednoduche..
co ak ti laska povie ze "chcme ta vidiet, ale chcem to tak, ze hned, nech som do 5 minut u teba a nie x hodin cestovat"
co spravis?
bol by si sa ochotny za nou prestahovat, aj ked to nebude este 100%tne ?

mrtvoliak

No odkiaľ som? :) Prezradím len toľko, že som zo severovýchodu :) Za láskou som ochotný cestovať. Veď napokon...láska hory prenáša :)

Logitech

Som sa pobavil: "Nechce sa mi s nim babrať"
Nechce sa ti s nim babrat, ale na druhej strane mas depky ako hrom. Asi by si sa mal s nim babrat, aby si sa trosku vyventiloval, trochu hormonu stastia z masturbacie ti pomoze.

A davat sa dokopy s niekym kto je na tom "tak ako ty" je zle, lebo sa v tom budete iba upevnovat.

mrtvoliak

ektoplazma: vážne ako písal niekto vyššie...dajme sa dokopy. :D alebo aspoň čo keby sme si písali? :) môj mail: borggeus@azet.sk :) pls :)

Lulita

nepanikar, ja mam panicku poruchu, uzkosti, tiez zle spim a vydala som sa, nic sa nedeje, aj pre teba urcite niekto na svete je, kto ta bude milovat