Nechcem žiť! Nebaví ma život

Príspevok v téme: Nechcem žiť! Nebaví ma život
zlomenaa

Ako sa s tým vyrovnať? Je to zlé, bolo mi veľmi ublížené. Včera som sa chcela hodiť pod vlak, môj život je v troskách, prichádzam úplne o všetko čo som mala, prichádzam o štastie a neviem a nemôžem to zastaviť, len stáť a len tak sa pozerať.

Mám 21 a prichádzam o všetko. Keď spím tak mi je najlepšie pretože nemusím vtedy rozmšlať, nemusím vtedy žiť nejak, len spať. Ale ťažko, aj ked idem neskoro spať tak keď čo i len otvorím oko tak ma už chytá zúfalstvo.

Revala by som s plných plúc, hrozne ma bolí srdce, vlastne akoby som ho ani nemala a akoby som tam mala vypálenú obrovskú dieru a tá ma tak bolí. Nemôžem robiť nič, absolútne nič. Nemôžem pozerať - cítim potom ešte väčšiu beznádej a väčší strach, hdbu tiež nemôžem počúvať - neexistuje, cítim sa pritom strašne, nemôžem ani pracovať aj keď ma nútia ale to sa nedá, nevládzem, nechcem, nemôžem. Nemôžem robiť absolútne nič, môj deň je že vstanem a skúšam prežiť kým idem spať. prechádzam sa aj 3 hodiny v kuse, potom zapíšem celú písanku tým ako sa cítim a že by som najradčej ani nežila.

Prajem si aby som sa nikdy nebola narodila. Je mi zle z tohoto sveta, nemám tu miesto, dobrý ľudia tu už nemajú čo robiť. Je to zlé. Mám vysoký tlak a každú chvílu závrate, bojím sa že čoskoro dostanem infarkt. Ráno ked sa zobudím chytá ma pocit zúfalstva ktorý trvá, potom plačem, revem. Ak sa dá, ak som sama, chcem revať z plných plúč a búchať do vankúša.

Keby som nebola taká zbabelá tak už dávno mám podrezané žily, ale ukryla som si tabletky od mojej maminy, užíva príliš silné lieky, stačilo by ich možno 5 a moje trápenie by sa tým možno skončilo. Nik nerozumie ako sa cítim. A hlavne nemôžem žiť, nemôžem sa vrátiť do života, keď idem von s kamarátkami tak po pol hodine plačem nad pohárom vína a ked sa vrátim domov tak sa cítim ešte horšie. NEmôžem sa nikde ani pozriet a ani na nikoho, všetko mi to pripomína.

Chcela by som stále iba plakať ale moje oči sú už tak unavené, nechcem takto žiť, ja enchcem vôbec žiť. Čo mám zo sebou robiť?

Prajem si aby som sa nikdy enbola ani narodila, hovorím si keby som aj prišla o nohy ale keby sa mi nezrútil celý môj svet :-(

Pred tým som nebola štastná, potom prišli tie chvíle a 5 rokov som si budovala svoj život, domov a všetko a bola som dokonale šťastná, vtedy mi ku šťastiu nič enchýbalo, vedela som len že s nechcem vrátit do starého života. Ale jeden večer a ja prichádzam o všetko. Neviem ako to mám vydržať kým sa to nevyrieši. Len kvôli tomu sa snažím nejak udržať pri živote, lebo chcem mať nádej že sa to vyrieši. Ale tá bezmocnosť, nemôžem robiť nič.

Všetci mi vravia aká som krásna, aká som milá a aká dobrá ale ja si tak nepripadám. Prečo, tu nieje nik pre mňa, tu nieje miesto pre mňa, pre mňa bolo posledných 5 rokov niečo ako odmena za to že tak rada ludom pomáham, tak kde som do pi... urobila chybu?? Komnu som tak strasne ublízila?

Neviem momentálne či prezijem tento mesiac. Ale ak naozaj o všetko prídem tak takto nechcem žit, naozaj nechcem. strasne ma láka niečo čo ma môže zabiť, cez cestu ked idem tak sa ani neobzriem či ide auto. iba ak idem s niekym. Neusmievam sa, iba nasilu. Nemožem si nájsť nič čo mozem robit. NErozumiem a nechápem co mám robiť :"-(

biela macka3

Ja mám raka s metastázami a ani mi nenapadlo si niečo urobiť. Mávala som také myšlienky, keď som nemala priateľa, dvadsať a viac rokov dozadu, ale v živote by som to nespravila. Len kvôli tomu, že ostatní sú hajzli, sa chceš skántriť?

biela macka3

Mala by si navštíviť nie psychiatra, ale onkologický ústav alebo ústav pre srdcovo chorých a tam by si videla, čo sú problémy!!!

bendiq

Podľa mňa sa všetko dá nejak zvrátiť, aby mal človek prečo žiť. Nie že by som takéto správy odsudzoval, no neverím, že ľudia, ktorí to potrebujú takto dostať na verejnosť, sú niečoho schopní

Angelika3

Každého človeka do určitej miery neustále niečo "hnetie" aj keď to možno nedávame najavo. Nemám rada reči typu- sú aj horšie problémy. Niekto môže mať úplne všetko na svete a žiadne problémy a v srdci bude cítiť aj tak prázdnotu, temnotu a neustály pocit, že všetko je síce ok, ale stále tomu niečo chýba.
Možnože sa bude cítiť ešte horšie ako iný človek, ktorý nič nemá a dúfa, že keď to raz mať bude, tak bude konečne šťastný. Tento typ má aspoň nádej a tá ho utešuje. Potom svoju "hračku" aj dostane a ako dlho sa z nej bude tešiť?
Ďalší si zas hladá nejakú barličku v podobe náboženstva a utešuje sa týmto spôsobom.
Domnievam sa, že každy má niekde v podvedomí neustály strach z budúcnosti, zo smrti, z požiadaviek spoločnosti čo sú na neho kladené, z toho že nepozná najhlbší zmysel života, že svoj život premárňuje a preteká mu pomedzi prsty a stále sa nič nestalo.
Môj názor je, že musíme nájsť samých seba, pochopiť, že podstatou života je samotná existencia a vyjdenie z tejto temnoty späť na svetlo. Nie je to nič v budúcnosti, ani v minulosti, je to to, čo je teraz a to je zároveň to jediné čo máme.

Tutanchamon_xD

Si rozmaznana a sebecka. 5 rokov si ku stastiu nepotrebovala nic lebo si bola dokonale stastna a za to, ze teraz je tomu inak, tak sa ides hadzat pod vlak a chces zomriet. Niekto nie je stastny cely zivot a co ma robit ? Sa ma hodit pod vlak ? Tak rev aj cele dni v posteli ked ti to pomoze :)

nestastnababa5

nafta ako keby som seba citala... tiez zijem uplne na hovno zivot po vs som si nasla pracu kolektiv otrasny kazdy den ten isty kolotoc... lieky pomozu ale len na chvilu ked ich uzivas ...ty mas aspon to dieta to bud rad...

Nafta

Psychiater ti prd pomoze ,mam podobne stavy ,mal by som byt stastny nie som ,rano vstavam s tym naco vobec zit ,kolotoc kazdodenny kupelna kuchyna robota obed ,ucty,ucty ucty, otrocka kolonia,,bol som u odbornika vypocul si ma nieco cmaral ,stanovil diagnozu predpisa xanax takto funguju psychosi ,neberem ho pravidelne lebo chodite ako zhuleny ,uz ked mam pocit ze mi dusa,ide explodovat vtedy si ho dam a chviu je dobre ,clovek ak si nepomoze sam doktor je v tejto veci na hovno ,mna jedine co drzi pri zivote je dcera,je mala a to je to jedine pre co ma tu drzi treba hladat zachytny bod toho sa drzat a bojovat s tym

Logitech

Máš 21, nepises nic konkretne ako sa ti zrutil svet.
Navstiv lekara, ten ti na to cosi da.

Bud si ista ze ludia maju omnoho vacsie problemy ako mas ty.

Ako sa maju citit ludia co maju deti, su bez prace s hypotekou na krku?

Este ani nevies co su to naozajstne problemy.