Potrebujem schudnúť

Príspevok v téme: Potrebujem schudnúť
verca-82

ahojte mám 14 rokov a potrebovala by som dať aspon 5 kíl dole z mojej váhy ale čo najskor tak do 2 týždnov.... mám okolo 165 cm a vážim 70 kg a to ma deprimuje .. už som skúšala dietu a vydržala osm vždy max. 5 dní ... pretože bez sladkého sa obéídem ale jesť celý den len zeleninu a ovocie , to mi nejde , a nejaký športový typ niesom len chodím občas na korčule na hodinku ... a kedže su teraz prazdniny kila by mohliisť dole rychlejšie tak by som vas chcela poprostiť o nejaky jedalniček ako napríklad čo možem jesť ale v malych množsvach a čo nemožem jesť vobec a taktiež bys om váspoprosila o nejake cviky na brucho, stehá a boky ... niesom typ čo behá ale chcela by som robiť 20 brušákov ráno , na obed, aj na večer ... prosím povedzte mi svoj názor a poradte mi .. chcem v plavkách aspon trochu yzerat ako normalne dievča .. dakujem

123456789

mam 13 a snazim sa dostat anorexiu lenze je to dost dazke ako by som mohla schudnut do septembra 5 alebo 7 kg ?? za odpoved dakujem

Mimulus

Hlavne zabudni na kuracie mäso, vajíčka, jogurty a jedenie 5 - 6 x za deň.

Ak si pestuješ krmivo a chováš kurence tak ok...tie kupované totiž narastú z kuriatka na dospelé jatočné kura za 2 týždne a normálnemu to trvá rok. A ak chováš kurence doma a kŕmiš ich predávanými kŕmnymi zmesami tak je tiež zle - obsahujú rastové hormóny a váha sa ti okamžite zvýši.

Ak chceš naozaj schudnúť tak sa sústreď na pohyb... Zruš pečivo a sústreď sa na ryby, vlašské orechy, jedz viac korenené jedlá...čierne korenie. Domáce polievky...je toho ešte veľa ale naozaj to funguje.

kika1166

Nie, pečivo jesť môžeš !!! ale nie biele!! jedz hnedé pečivo a hlavne na raňajky! plus bielkoviny- nízkotučné syry, mäso hlavne kuracie, na prírodno,tvaroh, vajíčka/najlepšie bez žltka a max. 5 vajec za týždeň/, jogurty-najlepšie biele, ale ak ti nechutia, tak si daj akýkoľvek a nejedz sladkosti, ak už fakt nevydržíš, že máš na niečo sladké chuť, daj si trochu horkej čokolády. Jedz 5-6 krát za deň a neprežieraj sa, jedz len dovtedy, kým nie si hladná. Na večeru nejaký zeleninový šalátik a nejedz večer už ovocie, len do tej 15 hodiny potom už nie. A jedz 2-3 hodiny pred spaním naposledy. Plus musíš začať športovať, niečo ťa predsa musí baviť. Začni behať, stačí zo začiatku aj 1 km. A hlavne si nemyslí, že výsledok príde za týždeň, takže sa stále neváž!!! A pi veľa čistej vody alebo minerálky najlepšie bez bubliniek.

Mimulus

Hlavne sa treba zbaviť všetkého pečiva...či už bieleho alebo celozrnného, koláčov a tak isto rôznych náhrad. A zvýšiť fyzický aktivitu.

verca-82

Catali_na pozri ja to beriem že si staršia ale len ovocie aazeleninu sa jest nedá .. bolá som u doktorky a tá mi povedala že ak udem jesť eln ovocie azeleninu telo si na to zvykne a budem mať menej energie a aj tá trocha čo zjem sa mi začne ukladať na bruchu ... chcela som trochu normalnejsiu odpoved ako napr čo mi dala Jessical čo mám jesť a tak ..

JessicaI

Nemozes jest cez den iba zeleninu.
treba jest na ranajky tmave pecivo napr. so sunkou a k tomu zeleninu a potom na olovrant ovocie a na obed normalne jedlo ale menej ako doteraz na olovrant napriklad jogurt a na veceru zeleninovy salat s masom, rybou alebo syrom bez peciva a priloh. Vela vody treba pit. Rano na lacno je dobre pit vodu s citronom. Taktiez je dobry caj Stihla a fit, kt. mozes kupit nap. v Tescu. Treba sa co najviac hybat.
Drzim paste.