suchá pleť

rybka17

Zaklad starostlivosti o suchu plet je hlavne KREM. ja pouzivam od Clinique dramatically different moisturizing lotion a som spokojna.ak mas suchu plet tak si nekupuj vseliake nestieratelne makeupy lebo tie su vacsinou bez oleja a vysusuju.

ariela

Ja na moju suchu plet pouzivam iba kozmetiku SebaMed dry z lekarne, je sice draha, ale vyborna. Make-up pouzivam Manhattan, ale ten antibakterialny,tiez dostat len v lekarni a som maximalne spokojna.

natali:)

no ja by som ten piling neodporucala lebo kamaratke sa urobili prave po nom supiny....tak na suchu plet je vyborny chanel vitalumieries-ale ten je na starsiu plet,konkretne proti vraskam.

Lenush

ja by som odporucala najskor preliecit plet z vnutra.. na suchu plet je velmi dobry biely caj, a tiez zinok, lekarnik ti urcite nieco doporuci.
tiez je velmi potrebny peeling a krem na suchu plet a make up, ktory nie je tuhy

d3jna

to robím tak aj ja,ale vždy ked si nanesiem make-up robia sa mi po chvíli až šupinky.Skušala som Loreal,Max factor,od Avonu nejaký,ale chcela som či niekto nepožíva osvedčený na suchú pleť.

natali:)

ja to robim takto-vzdy si na tvar napatlam trocha vacsie mnozstvo hydratacneho kremu a potom si nan dam make up pre vsetky typy pleti-teraz prave mam double wear-Mozem povedat,ze je to to naj co som zatial vyskusala.