SOM TEHOTNA????

Príspevok v téme: SOM TEHOTNA????
HeyHeyLucija

pred istym casom som mala pohlavny styk v case tych najplodnejsich dni.ked sa moj chalan spravil este som ho drazdila svojimi pyskami po zaludi kde vlastne este semeno bolo.nevopchal mi to dnu to nie,.ale bola som velmi mokra,..teraz mi menstruacia meska takych 8 dni co sa nestava.bojim sa ze som techotna,...fakt neviem,...a inak pred dvoma masiacmi som uzila postinor,...ale pochybujem ze to bude z toho pretoze predtym mi menstruacia meskla iba par dni nikdy nie tak dlho,..TAK CO SI MYSLIE???mam sa bat???

babate

Ako baby uz sa spamatajte!!! Je tu zalozench asi 20 tem ze ci nejste naahodou tehone... Tak na to myslite skor a ne az potom. a ked na to myslite az potom ak si spravte test a tunak sa nepytajteco sme my daky vestci alebo co?

rada

može to byť aj z Postinoru, mne tak meškali aj dva mesiace, potom prišli načas a potom zasa meškali. Ale teraz už bývajú teh. testy ktoré ti zistia graviditu až na začiatku a nestoja až tak veľa. Tak počkaj ešte týždeň dva a choď si ich kúpiť aby si mala istotu.

minois

Radsej si sprav tehotensky test, nechcem Ta strasit, ale jedna moja znama otehotnela len z toho, ze sa jej tam len obtrel, ani nebol v nej. Ale to, ze Ti meska, moze byt sposobene aj chorobou, stresom a tak...