Tuzim po mojej babe, lenze je trochu hanbliva

fiskulina

no ja ti skusim poradit.. :) ja sa tiez este nebozkavala..a mam z toho dost strach..takze urcite to sprav niekedy ked to nebude cakat nech jej nehmyria hlavou myslienky ze ako jej to pojde a urcite jej nestrc hned jazyk do pusy... :) pekne postupne a pomalicky.. :) vela stastia..potom daj vediet ako si dopadol :)

eryka

Ahojky a keby si ju skúsil len tak z ničoho nič pobozkať bez toho aby ona ani netušila o čo sa pokúšaš, len tak sa rozpravajte a ty sa jednoducho nahni a daj jej pusu.

ivka2

niesi ty nahodou ten lastfound co uz tu ma jednu temu zalozenu??alebo mas len podobny problem???:))....skus si aj v jeho teme precitat nazory, mozno ti to trochu pomoze..

Rubi

Skus jej dat len malinku pusinku na usta proste jemne ju zacat bozkavat na pery a potom ked sa jej to zapaci tak prejdete do pomalych neznych bozkov a nakoniec do francuzakov.

cmuk

Neviem ale treba zacat cim skor, lebo ja ked som bola taka este davno tak cim viac sa to predlzovalo tak tym viac som mala z toho bozkavania strach, neviem ti povedat, musis ju zacat jemne bozkavat na pery, mozno potom sa podda, neviem, musis skusit.