Kokosový olej ako pleťový krém

Príspevok v téme: Kokosový olej ako pleťový krém
graceav

Ahojte.. aké máte skúsenosti s kokosovým olejom na pleť? odporučili by ste mi kokosový olej ako náhradu za pleťový krém? mám citlivú pleť (miestami suchú, miestami mastnú s akné). Dlho som bola v tom, že moja pleť potrebuje potlačiť tvorbu mazu, ale tak som ju vytrápila, že opak bol pravdou. dozvedela som sa, že moja pleť je citlivá a potrebuje výživu, hlavne tuk.

a tak som sa dozvedela o kokosovom oleji a jeho zázračných účinkoch :)

sovička z BŠ

Kokosový olej potrebuje čas aby sa skamaradil s pleťou. trvá to možno aj mesiac a až potom sa ukazujú účinky a keďže sú ľudia netrpezlivý tak sa im účinky nedostanú :)

araz

ja som si ho teraz kupila lebo vsetci o mom basnia kvoli suchej pleti,ale podla mna vyhodene peniaze, nič to nerobi, kožu mám suchu ako inokedy a chvilu mas mastný film po tom čo ja neznasam,nevstrebava sa hned

ektoplazma

Ahoj, asi ti neostáva nič iné len metóda pokus-omyl, každý má inú pleť a čo niekomu môže pomôcť, tebe zas nemusí. Myslím si však že kokosový olej ti nemá ako ublížiť, akurát sa nemusí dostaviť požadovaný efekt :) Ja ho používam na celé telo namiesto opaľovacieho krému a som spokojná.