Diagnostika Morbus Crohn

Príspevok v téme: Diagnostika Morbus Crohn
BambulkaXY

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ľudí čo trpia touto chorobou (alebo iných odborníkov), aby mi odporučili nejakého dobrého gastroenteorológa v Bratislave špecializovaného práve na idiopatické črevné zápaly. Ako som sa bohužiaľ mohla presvedčiť na vlastnej koži, nie každý gastroenterológ je odborník na crohna (niektorí ho ani nevedia riadne diagnostikovať). Ďakujem

RNG

Crohn je zapalova choroba, ktora je sposobena skodlivymi mikrobami v crevach miesto uzitocnych probiotik. Takze treba v prvom rade prejst na dietu, co nepodporuje rozne skodlive mikroby(nizko cukrova, nizko sacharidova, tj vyhybanie sa bielym mukam, najma psenickej a inym s obsahom lepku) a brat hromadu mikrovlaknin a nasadzovat si pravidelne kvalitne probiotika. A to ti zialbohu lekari neodporucia, preto nevedia crohna , IBS a ulcerativnu kolitidu liecit, cest vynimkam,vzacnym lekarom, od ktorych to mam ja.

kyaniprodukt

No ja si skôr myslím, že dnes je na trhu toho prírodného stále menej a menej... Všetko sa niečim "prikrášluje"

kyaniprodukt

Keď sa od niekoho niečo dozviete, že mu to pomohlo tak ako to podáte ďalej? Ako inak sa to viete dozvedieť? Niekto sa musí aj u nás nájsť aby to skúsil. Potom to povie ďalej. My ponúkame len možnosť a navyše je to prírodné, každý môže skúsiť.

gotexans

banbulka, elmea .... oficiale ti Dr. povie ze s Crohnom sa treba naucit zit a da ti nejake drahe tabletky len na udrzanie stavu. ozvite sa mi som pod tymto nickom na azet tak mi napiste mail a poradim latku fukoidan s ktorou mame u Crohnovcov skusenosti kde sa prejavili uzasne vysledky .

ten kyanid prispevok ignorujte, to je nejaky spamer co nedava ziadne riesenia, lebo vraj o niecom pocul

emalea

Bambuľka, ja Ti žiaľ neporadím, len sa pridám k Tvojmu tvrdeniu, že u niektorých Dr. je to dosť úbohé...to ja keď som prišla ku gastrošovi, že mám podozrenie na Crohna/nasala som všetky dostupné informácie/ len sa ma sucho opýtal, či chodím denne 10x na WC a či mám v stolici krv...pán Dr. by mal predsa vedieť, že nikto sa len tak v jedno ráno nezobudí a zrazu nechodí 10x na WCko, choroba postupuje nenápadne, ticho a pomaly...ja som sa vlastne tiež ďalej v diagnostike neposunula...uvidím, čo ďalej...sama som na túto tému fakt zvedavá...