Kto ide so mnou chudnúť?

Príspevok v téme: Kto ide so mnou chudnúť?
Monika91

Dnes som začala chudnúť, mám len 22 a pri výške 165cm mám 76kg. Ja viem, je to dost, chcela by som zhodiť tak ccc na 60kg, takže ma čaká ťažký boj. Nebola som vždy pripratá ako teraz, ale ani chudučká ako modelka, ale to mi ani nevadí :) Len posledný rok som bola nejaký čas nezamestnaná a všetko sa to na mňa nalepilo, a teraz som sa prebrala až pri takejto váha. Prišlo s tým veľa negatív, som veľmi vyčerpaná, v ničom sa necítim dobre, keď sa začnem potiť trochu zapácham, aj keď použijem doodorant čo pred tým pri dobrej váhe sa mi nestávalo. A chcela by som sa v prvom rade same sabe páčiť a v druhom rade priadelovi a okoliu, chcem aby ma pochválili ako dobre vyzerám, čo som už dávno nepočula :(
Preto si hľadám ,,spriaznenú dušu,, ktorá tiež začala chudnúť alebo chce začať chudnúť. Budeme si vymienať skúsenosti, recepty, písať si ako sme na tom s váhou a človek nikdy neviem, možno s nás budú aj kamarátky :) Na veku vôbec nezáleží..Len si chcem s niekym vymienať info o chudnutí, veď vo dvojici to ide lepšie, poprípade sa možme medzi sebou aj predbiehať kto viac schudol ;)

twatka

ahoj ja zatial dnes len celozrnny chlepbik s florou a paradajkou, ale dnes odchadzam na chatu, tak som zvedava..no a vcerajsie vazenie 70,3, ale mam svoje dni a vtedy je organizmus dost zavodneny, cize myslim ze by som bola pod 70 nebyt toho :), takze som celkom spokojna...dalsie vazenie mozme dat napr. 9teho?

kvetinocka21

ahojte baby :))
Ako sa máte? ako sa vám darí? :) Ja som mala posledné dni dosť ubehané, takže som sa nemala kedy sem zastaviť. Moj dnešný deň :
R: ananas+ slivky
Ob: trošku ryže,mäsa a veľa zeleniny
Ol: dusený karfiol

Twatka,lia ako vidím stále sa dobre držíte.Twatka tuším si sa mala vážiť v nedelu. Ako si dopadla?:)Kedy si dávaš ďalšie váženie? Pridala by som sa k tebe :))

twatka

aj ja chcem aby to uz bolo vidno :D :D..samozrejme blahozelam k pokrokom :)
U mna dnes pokracovanie:
D: 2 kococky cokolady so 75% kakaa
O: 150g varenych zemiakov a zeleninovy salatik + acidko :)

twatka

aj ja chcem aby to uz bolo vidno :D :D..samozrejme blahozelam k pokrokom :)
U mna dnes pokracovanie:
D: 2 kococky cokolady so 75% kakaa
O: 150g varenych zemiakov a zeleninovy salatik + acidko :)

lia33

Čaute baby,
ja som sa teraz dlhšiu dobu nevážila ale idem nato :) ale už si aj ľudia začínajú všímať, že pomaly chudnem. Nie to síce vidieť na váha ale na centimetroch :)
Dneska R: 2 párky s kečupom , celozrnný rožok
D: nektarinka, hruška
O:cottage cheese so zeleninkou :)
a potom to doriešim :D
ako sa darí?

twatka

no niekedy malo inokedy viac...som zvedava ked sa v nedelu postavim na vahu ci budem pod 70kg...ja "zerem" vela hlavne ked sa nudim, takze ked mam behacky si na jedlo ani nespomenie a hlavne pijem aj 4-5 l vody denne...cize to sa potom do mna ani nezmesti :D
Ja dnes zatial len ranajky- tiez leco z 1 paradajky, 1 papriky, 1 malej cibulky a 1 vajicka...som sa napraskala :D

kvetinocka21

ahojte baby,
no dneska som sa vážila a mala som o 300g menej než naposledy, čo som sa dosť aj čudovala, lebo moje prežieranie ani doteraz neskončilo. No ale opäť ma to naštartovalo, takže dneska som zatial mala
R: biely jogurt + černice
D : 2 mrkvy
Ob : to ešte neviem, ale asi si spravím z čerstvých paradajek a paprik lečo.

twatka : no tebe sa darí úžasne, musím ťa pochváliť :) Dosť málo ješ, mne by už pol dňa škvrkalo brucho :D
swistika, dobrý typ na obed, vidím to na zajtra :))

twatka

no co baby ako ste dnes dobojovali?
ja:
R: 2 bebe keksi a kus hrozna
D: nic
O: ryba s par varenymi zemiakmi a horda kapustoveho salatu
O: 2 bebe keksi
V: celozrnny chlebik s francuzskou natierkou a paradajkou

ziadna slava to neni, ale aspon sa neprezieram ako som mala vo zvyku :D