Pocit menstruacie bez menstruacie

Príspevok v téme: Pocit menstruacie bez menstruacie
pupik333

Ahojte, som v zahranici a nemam sa ako momentalne dostat ku gynekologovi, preto prosim o radu tie, ktore zazili podobnu skusenost ako ja....Mavam celkom pravidelnu menstruaciu, vzdy je to tak po 30 az 31 dni. Teraz mi kramy meskaju treti den, co nie je az tak vela, ale co ma desi je to, ze mam tam dole pocit, akoby som kramy mala, ale popritom ich nemam. Nemam ani bolesti brucha typicke, ake som s menstruaciou mavala, iba ma obcas silno a priam az neznesitelne pichne v lavej casti podbruska, akoby to bol silny krc. Brucho mam napuchnute a tvrde, prsia sa tiez napli ako pred menstruaciou. Asi pred dvomi tyzdnami mi zacalo byt velmi zle od zaludka a byvam dost casto unavena viac ako inokedy. Tak som si vtedy urobila tehotensky test a vysiel mi negativny. kedze som tehotenstvo vylucila, mam strach, ze by to mohol byt nejaky vaznejsi zapal kvoli tym krcom na lavej strane alebo aj nieco horsie. Mate podobnu skusenost?

pupik333

tehotna som este nikdy nebola tak neviem, aky je to pocit, ale myslim si, ze keby som bola, tak by som sa necitila tak, akoby som tu menstruaciu mala.....alebo? tej cysty sa skor obavam, najma pre tie bolesti v podbrusku......a tiez asi pred dvoma tyzdnami sa mi stala prvykrat taka vec, ze ma neskutocne bolelo brucho pri sexe a horsie to bolo po nom, mala som take krce, ze som sa nemohla postavit na nohy, ked som sa skusila postavit tak zacali velke bolesti.....vyspala som sa z toho a na druhy den uz bolo vsetko ok

Jessi_1111

Mohlo by to byť tehotenstvo aj napriek tomu, že test bol negatívny. Môžeš mať nízku hladinu hormónov, keďže ten test reaguje na hladinu tehotenského hormónu hCG.