Chudnutie behom

jan_hros

JA rad beham a preto rad poradim ako behanim aj schudnut. Uplne idealne tzv. intervalovy beh. 50m beh a 50 rychla chodza. ked prejdete urcitou fazou mozete to natiahnut 100/50. Podstatne je ale zvysovat zataz. Preto ja beham kopce trial run. Slovensko je na toto uplne idealne. Pri behu je dobre doplnat tekutiny a nejake proteiny. Ja to robim cez proteinove tycinky. Ale pozor na pomer zlozenia nekupujte tie na pumpach ale z niektorej bielkovinovej diety napr. rychli eshop bilekovinovych tyciniek je www.ketoaktiv.sk . dobre su aj rovno nejake dietne napoje. rozhodne nebehajte rovinky to nepomoze.

Marakuja

Tak ja som začal behávať 7.12.2013, začal som tak že som behával 4 x 30 min čo bolo nejak okolo 4,5 km a potom deň pauza a potom zase 4x 30 min a deň pauza. Bohužial teraz mi to časový harmonogram už neumožňuje a tak behávam piatok,sobota cca hodinku a to dám okolo 10km a v nedeľu 30 minút. Môj jedálničke som vôbec neupravoval obmedzil som len sladkosti, ale aj tie si občas doprajem :D začal som na 80kg a do dnešného dňa som dal dole 8,5kg môj ciel je 70kg môžno niečo málo menej.

hatule

Ja jsem zacala pred 3 tydnami s rychlou chuzi na masine v posilovni a za tu dobu mam 7 kg dole ale upravila jsem i stravu moc masa a zeleniny a k tomu 3x dene citron ale s teplou vodou diky za tip ted vim ze to funguje a nehladovim kdyz mam hlad dam si 3 sklenice vody tak vydrzim do dalsiho jidla a ktomu jabko mela jsem 98 kg ted zacinam i posilovat chodim 3 x tydne a slapu 40 min asi 3,5- 4 km

kilecko

Myslim si ,ze to mozes dat ak aj nie rovnych 90 ,ale budes pri tej vahe dost blizko a ked sa dobieha tak pomaly a nie sprintom videla so to minule v telke ,radili to tam takze ked dobiehas tak uz pozvolne .Drzim palce

Hari

Od decembra som zacal ranajkovat,nejem sladke,pivo,vecera jedna,ziadne vyprazane,za mesiac-3kg,od 1.1.beham denne na pase ,postupne zvysujem,teraz denne 3km,10km/h,ku koncu sprint,-3kg,zacal som na vahe 106kg,mam 35 r.som chlap,teraz mam 103kg,do jula chcem mat 90kg,je to realne?Dakujem.

odpovedam

doremi, mozes behat aj do zlyhania ;-) kolko uvladzes, tolko daj. kondicku si zvysujes tym, ze sa prekonavas. Aj ked si pridavas po 0.5 km, neznamena to, ze tvoje telo sa prekonava... pripadne si daj 5 minutove sprinty a medzi nimi minutku rychlej chodze a takto to striedaj. Mala by si vzdy nieco obmienat v treningoch, ked si telo navykne, vyrazne sa dalej neposuva. Musis ho stale niecim prekvapovat ;-)