Doniesol ku nam zlo...

Príspevok v téme: Doniesol ku nam zlo...
setinin

moja dcera mala priatela , kedze ma este len 16 rokov chodil ku nam ked sme neboli doma , totiž v jej veku by som žiadne navštevy netolerovala...uz sa chvalabohu rozisli , ale mam pocit , ze on doniesol do nasho domu zlu energiu alebo neviem ako to povedat ...skratka ako zacal ku nam chodit vsetci mame akesi zdravotne problemy , nedari sa nam a najhorsie je na tom dcera , ked boli spolu stale bola chora a dokonca bola aj v nemocnici a teraz jej zistili neprijemnu diagnozu , mam pocit , akysi šiesty zmysel mi nahovara , ze doniesol ten chlapec ku nam nieco zle ...aj ked asi nevedome a neumyselne , totiž aj jeho zivot je jedna smola ...myslite si alebo mate skusenosti s niecim podobnym

moja sestra raz mala kolegynu , ktorej chlapec po rpozchode s dievcatom trpel rok strasnymi stavny , stale mu volali pohotovost a po lekaroch az raz im niekto poradil jednu zenu , ktora ho zbavila urieknutia a mali pokoj...

p.d.

Do Judasa vstupil Satan. Cize aj do nas moze kedykolvek vstupit a co na tom? Teraz budeme riesit satanov?:)
Treba to mat hlavne poriadne v pazi a ked je to fakt extrem, tak treba zajst za exorcistom, ale dajte si pozor, lebo to nie su srandicky.

jedulka

napochybach ...náhoda je blbec.Streptokok se dá léčit.Moje dcera byla dlouhá léta nositelka streptokoka a vždy,když ho bylo víc přenesla ho na celou naši rodinu.

napochybach

inak mila zakladatelka temy,toto ako keby pisala moja mama( uz som si myslela,ze to aj ona pisala,ale nakoniec ona nechodi na net tak som usudila,ze nie)
lebo ona presne toto hovorí o mojom frajerovi,ze k nam doniesol zlo,ze je povodcom vsetkych chorob u nas,lebo odkedy k nam chodi sa nam zhorsilo rapidne zdravie,teda mne najviac,som stále chora,a nieco mi je...
a tiež si mysli,ze nam pobosoroval
zvlastne ..

Konzervant

Mozno by ste sa rodinka mohli spolocne pomodlit a nie vymyslat taketo neopodstatnene p*coviny.

A ked uz nie si krestanka, tak aspon neuvazuj o blbostiach. Ziadne bavlnky stuzky a neviem ake rite vam nepomozu.

holubienka12

Tak ja na taketo veci verim.Ak mas pocit,ze nieco nie tak ako by malo treba ist a nieco s tym urobit.Vela ludi ma silne myslienky co dokazu narobit vela zleho.

Deria

ovecka,
co je pravda, je tazko dokazatelne.:)ale asi takto: ked si niekto bude nahovarat, ze je chory a nestastny, trpi jeho psychika, co je len krok k fyzickej chorobe, aj bude chory! pretoze negativna energia v takom pripade prevlada nad pozitivnou, cim sa uvolnuje cesta dalsej negativnej. je to ako zacarovany kruh, z ktoreho je potom tazko vyjst. a citit to aj v beznom dennom zivote. este sa ti nestalo, ze sa ti lepila smola na päty alebo prislo jedno nestastie za druhym? opacne to funguje tiez. usmevom, dobrou naladou a hlavne presvedcenim, (teda vierou)ze je a bude vsetko o.k., uvolnujeme cestu zase pozitivnej energii. "ked sa dari, tak sa dari vsetko"! nic ti to nehovori? preco je to tak? asi na takom nejakom principe to moze fungovat......ja tomu verim.:)