Asi sa potrebujem len vyrozpravat

Príspevok v téme: Asi sa potrebujem len vyrozpravat
Kronia

Ahojte. Som takmer dva roky vydata. Mojho muza milujem nadovsetko. Viem, ze sa na neho mozem spolahnut, ze pre mna urobi vsetko na svete, ze ma velmi miluje. Mam nejake psychicke problemy, depresie a tak, uz to nie je vazne. Ale moj zivot stratil ohen. Uz sa neviem smiat, uz neviem ludom vokol dodat energiu, akoby som na svet mimo mojho tela zabudla, pretoze vyse dva roky sa trapim sama so sebou.

Moj muz je velmi psychicky odolny. Ale ma problemy v praci a akosi to uz ani medzi nami dvoma nejde hladko. A ja som vlastne zistila, ze som sa mu skoro cely ten cas, co sa liecim zabudla venovat. Vzdy som sa obracala na seba a myslela si, ze on je predsa silny a nic ho nezdola a fakt som mu prestala byt oporou.

Neviem preco som dnes tak precitla a vsetko si uvedomila. Je mi zo mna zle. Z toho aka som. Prisahala som mu na svadbe, ale miesto aby som bola s nim som bola len s depresiou. Ani neviem co mu mam vlastne teraz povedat, ako ho povzbudit, ako to medzi nami zapalit. Milujeme sa, len neviem ako si mame k sebe znova tu cestu najst. Dufam, ze mi aspon niekto porozumel.
........................................................................................

ZDRAVIE.sk odporúča:
Ako sa vyliečiť z depresie?
Viac na www.zdravie.sk

zewa

Rozumiem ti, myslím. Trápia ťa výčitky svedomia. Ale robila si počas depresie všetko, čo si mohla, aby si to prežila. Nebuď na seba prísna. Uvar mužovi skvelú večeru, napec koláč, pozicaj film, a prosto skús sa ho každý deň opýtať aký mal deň, čo zažil a sústrediť sa na to, čo hovorí. Verím, že váš vzťah pôjde k lepšiemu ;)

slnovrat

no ked si si to uz uvedomila, staci zacat pracovat na zlepseni. sadnut si spolu, porozpravat sa, divat sa do oci, drzat sa za ruky, pohladiť, objat. a kazdy den. a pojde to.