Tehotná alebo nie?

Príspevok v téme: Tehotná alebo nie?
bozkavatko

ahojte, snažíme sa s priatelom o miminko, menzes mi prisiel uz druhy mesiac o tyzden neskor,doteraz som mávala bežne iba špinenie a teraz som mala takú svetlú menštruáciu(čerstvú krv), okolo prsného dvorca mám taký tmavší kruh alebo ako to nazvať, ale test mi vychádza negatívne, mám všask problem s rozhádzanymi hormonami, som stále unavená(nezobudi ma ani 10 zvonení budíka :D) a cez menzes som mala citlivé bradavky, kedykoľvek ma prepadne hlad a musím sa napapať, neviem čí mam dufat alebo nie :( ďakujem!!! dr. sa dostanem pondelok.

......................................................................................

ZDRAVIE.sk odporúča:
Všetko o tehotenstve (1.- 40.týždeň)
Viac na www.zdravie.sk

Nela41

Ano také prípady existujú keď žena menštruuje a je tehotná, ale v tvojom prípade je jasné, že to máš len v hlave ;)

harfa9

no moja v tvojom pripade by bolo najlepsie decko nemat, lebo uz z par tvojich reakcii na tomto fore je vidno, ze si tak trochu psycho. toho lekara navstiv, ale radsej psychiatra nez gynekologa...

fero11111

:D jaka nasrata zlatino hej su aj take veci ze nosis vlozky a si tehotna sak prajem nech si a nebud nervozna :)

fero11111

no sak akoze nechapem:) nonstop toto moja je hladna smedna selijaka pred no ... proste des :D ona ma kramy 2 mesiace po sebe :D a pyta sa ci je tehotna bud zle napisala abo ja nechapem a to este ide k lekarovi ... toto uz nechapem vobec

Lulita

este kolko krat mam napisat, ze to je MYTUS, ze cerstvo tehotne su hladne, to je presne naopak, ani 3 dni po otehotneni netmavnu dvorce, potom, ked nedostanes menstruaciu budes tehotna, teraz sa akosi roztrhlo vrece s menstrujucimi tehotnymi (je to minimalne pravdepodobne)

fero11111

preboha sak ti nic nieje nechapem co tu pises to toto ma asi kazda jedna zena asi to bars chces ale sak mas kramy si dostala ty dostanes kramy a sa pytas ci si tehotna ... si citala po sebe?

moja ma ped kramami take veci ze konec :) citlive nielen bradavky ma ich citlive aj ked ovuluje a nepise nikam :) poznas svoje telo?