Strata kamarátov

Príspevok v téme: Strata kamarátov
Mimča

Ahojte čítam ako tu píšete o tej strate kamarátov atd.
Chcem vám povedať že s te v tom neni sami je niekto kto sa cíti presne tak ako vy a rozumie vám . Veľa z vás ešte stratí kamarátov . Nezúfajte nepokúšajte sa o najhoršie myslite na tých čo vám zostali na rodinu .
Niečomu sa začnite venovať kresleniu,písaniu,športu ...
Aj ja som stratila kamarátov a neviem čo dalej :((((

verca-82

ja som stratila vela kamarátov a kamarádky a aj tú najlepšiu avšak teraz ich mám máličko ale stačí mi to , pretože viem že tie s ktorými som sa bavila sa so mnou prestali baviť neviem prečo ale len viem tolko že ma ohovárali špi*y jedny !!! a pred asi 3 mesiacmi som nemala nikoho len rodinu a bolo mi lepšie a teraz je to už fajn .. ludia ak potrebujete kamarádku s ktorou by ste sa porozprávali a tak , tak ma požiadajte na fb moj profil je Verča Naďka alebo na pokeci verca-82 :)

Mimulus

Ja vám to napíšem takto - je veľmi smutné ak stratíte kamarátov ale oveľa viac bolí ak viete dopredu, že sa to stane opäť. Že niečo v živote robíte zle a nikto vám nikdy nepovedal čo to je a ani vy sami to neviete. Ak stratí človek skutočného priateľa tak to veľmi bolí ale ak vie, že aj keby stretol ďalšieho tak ho stratí znovu je to príšerný pocit.

T.

Niekedy je oveľa lepšie stratiť, ako mať takých, ktorí ti o to nestoja.
Radšej ostať sám, ako s falošnými.
Rodina je jediné miesto, kde sa človek cíti doma. Ak má človek svoju vlastnú rodinku,nieje sám.