Bikiny fitness

Príspevok v téme: Bikiny fitness
jainna

Prajem pekný deň. Žijem dosť aktívnym životným štýlom a veľmi rada by som sa som dosiahla postavu v štýle bikiny fitness. Nevedel by mi niekto poradiť čo a ako?
prípadne či existujú nejaké štandarty mier, ktoré je potrebné dosiahnuť ak by sa človek vôbec chce nejakej súťaži v bikiny fitness zúčastniť.

a vôbec ako asi začať ak by to človek chcel robiť na profesionálnej úrovni?

vopre ďakujem..

odpovedam

No ja nie som v tomto smere profesional, venujem sa fitness len ako hobby a v miere, v akej mi to plat dovoluje. A som zena :-)

Ale ak chces, tak napis mi ty svoj mail a ja napisem tebe ;-)

jainna

odpovedam - prosím ťa nemohol by si mi dať nejaký svoj mail, kde by sme mohli spolu diskutovať.. prípadne (keď zhotovým fotku) by som ti tam poslala foto ? dakujem

odpovedam

Podla mna mas vahu dost nizku, uz nechudni. Pri fitness treningoch je cielom palit tuk a naberat svalovu hmotu. inymi slovami, mala by si priberat na vahe. Nevidim bohuzial tvoje foto, tazko sa to hodnoti, no vseobecne aminokyseliny a proteiny su uplny nevyhnutny zaklad. Musis prijat 2g bielkovin na kilogram vahy denne. U teba cca 106 gramov za den.

Aminokyseliny (zakladne su BCAA, tymi zacni) si rozriedis vo vode (dve odmerky) a polovicu vypijes tesne pred treningom. Do zvysku nasypes proteinovy prasok (jednu odmerku), dolejes vodu, pretrepes a naraz vypijes PO treningu. Nic zlozite :-). Navecer si daj este dalsiu odmerku proteinu - bud do vody, mlieka alebo tvarohu.

Prijimaj len dobre tuky - rybi olej, olejnate semena, orechy a oleje z nich, pripadne este olivovy olej. Osobne preferujem kokosovy, neznehodnocuje sa zohrievanim a je to prirodne antibiotikum. Takato fitness strava je postavena hlavne na bielkovinach, polysacharidoch, dobrych tukoch a mnozstve zeleniny. Na internete mas kopec skvelych receptov a rad ;-).

jainna

výška: 165 cm.. a váha = pohyblivá 53 až 52 kg.. snažila som sa zhodiť na 50 kg ale posledné kilá sa nevydarilo zatiaľ.. žial aktuálnu fotku nemám pretože moja pôvodná váha bola 64 kg a od októbra som sa veľmi zmenila a fotky mám len z toho obdobia...
ake sacharidy a tuky jedávam? - žiaľ na toto ti úplne kompetentne odpovedať neviem.. snáď len toľko že zatial môj bežný jedálniček pozostáva len z vecí ako: vajíčka, kuracie/morčacie mäso, zelenina, ovocie, syry, tvaroch, orechy, olivový olej, biele jogurty a viac ma teraz nenapadne..
sebadisciplínu som pri chudnutí mala silnejšiu než teraz ... teraz som sa viac menej nechala ,,opiť rožkom" stratou váhy a už si dovolím viac než pred tým...

tých doplnkov som si vedomá.. len potrebujem o tom získať viac informácií pred tým než niečo si kúpim..