Problémy s vlasmi

Príspevok v téme: Problémy s vlasmi
Niko339

Zdravím všetkých,
potreboval by som pomoc ohľadom vlasov. Moje vlasy sú celkovo v poriadku ale dosť ma mrzí že mama má také...no, hnusné vlasy, ak to mám tak povedať. Takmer večne suché, ani jej tuším nevyrastajú nejako (zatiaľ čo mne čo som si na konci júna farbil, tak teraz už mám asi 2cm svoje normálne). No a chcel by som jej nejako pomôcť. Skúšala už Wella značku, Schaumu, Glis kur aj pantene ale aj elséve, ale nič jej nepomohlo. Teda, ona osobne na to tak povediac kašle, ale nedá mi ked vidím ako sa pozerá na moje (som chalan a teraz mám skoro pod plecia vlasy). V januári bola na operácií a dva krát jej dali nakrozu čo jej spôsobilo vypadávanie vlasov a potom sa proste dala ostrihať a nedá sa povedať žeby jej nejako vyrastali. A čo sa týka aj iných vecí - mama mala vždy také kudrnaté vlasy, teda nie ako tie vlnité ale také... ako nepodarená trvalá čo aj ked vyžehlíte tak to nebude rovné ale len také na dotyk suché a stačí raz niečo urobiť s pramienkom a hned je krivý.
A tak teda - poznáte niekto nejaký skutočne overený šampón ktorý by jej pomohol? Mama má už po 40 a tak... nie som si istý žeby jej niečo ešte mohlo pomôcť, ale štve ma to, že má také vlasy a sama mi vravieva občas žeby chcela mať také ako ja, ale ani za houby jej to nejde vyrásť ani nič podobné.
Ak teda niekto pozná kvalitný šampon ktorý by jej pomohol a zároveň aj odstránil tú neustálu suchosť vo vlasoch, prosím napíšte :/

minivlasok

DOPORUCUJEM PANHENOL VITAMINY A RYBI OLEJ, NEFARBIT, KUPIT BREZOVY ALEBO ZIHLAVOVY SAMPON - K NEZAPLATENIU ALEBO POUZIVAM SAMPON HENNA (V DM)A DAT BEZFAREBNU HENNU - 4 HODINOVY ZABAL ALE POMAHA.

brouklyn

jej :) tak to som rada :)aj moja mamina bola 4 krát tehotná.. a velmi jej padali vlasy .. tiež som jej to kupila a spolu sa toho akosi nechceme vzdať :)

Niko339

Brouklyn - Ďakujem :) Dúfam že jej to pomôže. Ona ako nemala nejak extra dlhé vlasy nikdy, nejak maximálne po plecia a dosť ma štve že nemá také aky by si zaslúžila (predsa len po 4 tehotenstvách a 3 deťoch si zaslúži ked nie peknú postavu tak aspoň pekné vlasy) :)
Teraz čoskoro bude mať meniny a tak jej to dám :)
Ešte raz vdaka :)

brouklyn

ach jaj.. :) Ja som mala suché, strašne brčkavé vlasy... neviem vždy som ich mala rovné a huste.. ale dala som sa ostrihať u jednej nie velmi profesionálnej kaderníčky tak po plecia. Moje vlasy boli neskrotné, suché proste niečo hrozné. Furt som si ich podstrihovala ale stále boli suché a zničené. čítala som že sa takto zbrčkaveju aj vplyvom mesiaca. Preto maju viacerí kaderníci lunárni kalendár. Strašne pomali mi rástli. Vela som čítala rôzne masky a inné blbosti som si kydala na hlavu. Potom som začala užívať zinok. Potom som to vistriedala za Zinok a Selén a vtierala som si do vlasovej pokošky Biohar. Ani bi si možno neveril ale moje vlasy začali dosť rýchlo rásť a konečne som si ich podstrihla natolko že som nemala ani jeden zničený vlas :) je to užasne vlasy mi zhustli .. :) dufam že tvojej mamine sa zlepšia vlasy :D

lienka00

Masky nepomôžu
V prvom rade sa musí zdravo stravovat, nájdi si na nete aké vitamíny, minerály pomáhajú na rast vlasov. Odporúčam taktiež masáž hlavy, aby sa prekrvila koža na hlave. Pretože dostatočným prekrvenim dostavaju vlasy výživu do korienkov.