Ako to bude, ked su deti?

Príspevok v téme: Ako to bude, ked su deti?
Juraj89

Prajem pekny vecer,
otazku smerujem skor na ludi, ktori to zazili, zazivaju alebo poznaju niekoho takeho. Otazka znie: Ako to funguje v posteli medzi partnermi/manzelmi, ked sa na svet dostavi dieta? Uzivate si intimne chvilky, ci opadne to? Viem, ze je potrebna starostlivost o dieta a ludi to dost vycerpava, ale ci si najdete aj chvilku pre seba, alebo sa radovankam oddavate len tak 1-2x mesacne? Nechcem sa tu nejak dotknut neznejsieho pohlavia, ale uz som parkrat cital, ze zeny po porode sex nepotrebuju, vravia, ze su vycerpane (aj to sa im muzi snazia pomahat ako vedia - ako ktori samozrejme) apod. Ja som zatial slobodny, mam priatelku uz dlho a sex mavame len tak spontanne 1-3x mesacne. Preto ma zaujima, ci sa to po case zlepsi, ba naopak zhorsi alebo ostane sa na tom rovnako.

Dakujem za nazory

doubledog

zeny nie su vycerpane (to je len vyhovorka, aby sa nedotkli muzskeho ega), zenam sa uz potom proste menej chce, maju o dost menej sexualnej tuzby.
ale je celkom bezne, ze to iste maju aj muzi.

takze s najvacsou pravdepodobnostou sa to zhorsi.

ebi77

nechápem ako nemôže mať chuť mladá zdravá žena na sex,,,
musí byť nejaká príčina s hladinami hormónov

inak si to vysvetliť neviem

Juraj89

ja som len chcel vediet, ci sa to moze zlepsit - zhorsit po tom porode, ale ako tak citam ine fora, tak pisu, ze vacsinou zena nema chut a vyhovara. aj mi to celkom prekaza, ze tak malo spolu spime, ale tak ja som si uz aj pomaly zvykol a robim si to aj sam.

mlcaniecjnia

To ani deti nesplodite to je malo.to by mala byr tyzdenna frelvencia nie ze mesacna.iz v ppfstatnej otazke sa nezhodnete mozno jek tp staci raz tyzdenne s tebe tiez???alebo nieco ine jej nevyhovuje.su lidia kt majalu sex potrebu mozno tvoka bude taka ak.ti to vyhovuje tak.nie je problm.Za priemer sa povazuje 3x tyzdenne nie mesacne.spytaj sa jej ci by bolo problem aspon dva krat tyzdenne.

slnovrat

a ty s tym nemas problem ze je to tak malo? ak vam to obom vyhovuje, vasa vec, len neviem preco mam pocit ze ste sa spolu o tom nebavili. a tiez neviem preco riesis co bude po detoch, zaoberaj sa pritomnostou. niektore zeny maju po porode sex normalne ako predtym, vo vseobecne su ale zeny vycerpane a na romantiku chut nemaju, a tiez sa vztahy casto narusia z dovodu zmeny situacie, tj ze muz nie je na prvom mieste a nie kazdy z nich sa vie s tym zmierit.

Lulita

nie je to tak, ty mas problem, ako som pisala, niekde uplne inde, ste studenti a bezdetni a jej sa z nejakeho dovodu nechce, zistuj preco a nie ake to bude po detoch, ktore este nemate

Juraj89

ja som tu este nepisal. ak ma niekto podobny problem, tak je to zhoda nahod. Dost ludi ma podobny problem tykajuci sa sexu. Pytal som sa ale tych, co maju s tym skusenost alebo poznaju niekoho takeho, cize maju z coho vychadzat. A nie aby tu niekto porovnaval nejake dva podobne problemy.

Dakujem