Najlepší make-up na akné, ktorý neupcháva póry?

Príspevok v téme: Najlepší make-up na akné, ktorý neupcháva póry?
marbejka

Ahojte, mám 20 rokov a od puberty problém s pretrvávajúcim akné. V poslednej dobe sa to mierne zlepšilo, ale najvacsiu starosť mi robí make-up, pretože keď som celý deň v práci a odmalujem sa až večer, moja pleť si to odnesie. Už som vyskúšala takmer všetko a naozaj neviem aký make-up si kúpiť. Mala som Vichy Dermablend - ten bol veľmi hustý a tažký, no pritom Normateint takmer vobec nekryl:/ Dalej som skúšala La Roche Tolerian, ale tam mi zas nesadol žiadny odtieň. Dalej Clinique na akné, ale takisto nič moc. Tvár sa mi jednoducho po celodennom chodení v makeupe hrozne zhoršuje a nemožem si dovoliť chodiť nenalíčená. Vyskúšala som aj čisto prírodné makeupy ale tie obsahovali rôzne oleje takže žiadna výhra pre problematickú pleť. Už mám pocit ze vhodný makeup snád ani neexistuje. Budem vdačná za každý tip :-)

kijola

ten cc krem je dobry, ale nekryje tak pekne ako tekutý CLINIQUE Anti-Blemish Solutions z notina...ja si ho nanasam asi pol hodinku po kazdorannom kremovani xeracalmom a nesupinkuje sa a vydrzi asi 9-12 hodin zalezi od potenia :)

mishryz

Ahoj aj ja bojujem s akné už od mojej 25-ťky :-( vyskúšala som brutal drahé make upy ako Estee Lauder Double Wear aj iné...ale aj lacnejšie ale s čím som skutočne spokojná je úplne lacný make up, ktorý mi nezvýrazňuje pory a pekne kryje- Rimmel Lasting 25. Má akúsi novú formulu a naozaj funguje krásne napleti, zjednotí ju a splynie. Zakryje všetko a úúúúžasne vonia. Akné liečim Cutishelpom rada na akné- konopná kozmetika. NAOZAJ účinkuje!!! A niekedy použijem aj CC od Max FActor, ktorý tu bol spomenutý- bez korektora to nejde ale splní službu :-) Lepší CC od MF ako hociaký drahý make up napr. Teint od Lancome alebo Visionaire...vyskúšaných mám veľa.Ale Rimmel je TOP

marabejka

Ahoj :) dik za odpoved, ale ja nemám problém s cistenim, so svojimi pripravkami na cistenie pleti som viac než spokojná, ked sa nemalujem tak nemám absolútne žiadne problémy akne mizne a nerobia sa mi nové vyrazky, Moj problém je v Tom ze ked mam dlho na tvári makeup tak vtedy sa mi to zhorší , upchaju sa mi pory a pozapaluju sa mi vyrazky. Čiže mne ide o ten makeup ktorý by tie pory neupchaval a BB garnier bohužiaľ upchava:/ ale ďakujem ešte raz za radu :-)

JaNatalka

ahoj :) aj ja mám problem s akne ale ešte pred rokom to bolo oooovela horšie.. zašla som ku kožnej a ta mi dala Roacutan alebo ako sa to píše, brala som to pol roka a dosť mi to pomohlo akurat že som mala strašne suche pery a ruky.. no potom keď som to dobrala tak sami zase začali robiŤ akne ale praivdelen som si čistila pleť peelingom proti akne od Avonu ktora mi veelmi pomohla a rano aj večer po čistení som si dala pleťovu vodu proti akne a raz do tyždna aj masku proti akne tiež od avonu a je to fakt skvele.. je pravda že terza v lete s ami občas spraví pupačik ale to je tym teplom.. a používam BBcream od garnier a je to celkom dobre a korektorovu tičinku ktora aj lieči akne tiež od garnier.. ale čo je najdoležitejšie je čistiť si pleť peelingom a pleťovou vodov každy deň.. neverila by si ale keĎ si nevičistím pleť jeden večer na ďalší sa mi spraví akne.. a potrebná je aj čísta voda, fakt to zabera nie su to žiadne mýty