Neschopní doktori?

Príspevok v téme: Neschopní doktori?
Swetlus

Máte niekto skúsenosti s doktormy, ktorý majú "na háku"?
Stretli ste sa s tým, že sa cítite zle, je vám na nič, máte rôzne príznaky, prídete doktorovy a on vám dá sirup od kašľa?
Ja si to všímam čoraz častejšie, prišla som k ortopédovy s bolesťami, plochými nohami a on sa na mňa ani nepozrel, predpísal mi ortopedické vložky, a poslal preč. Mám podozrenie na jedno gynekologické ochorenie, mám všetky príznaky a keď som s tým prišla gynekologičke, namiesto toho aby ma vyšetrila a spravila mi nejaké testy, ma vysmiala. Už aj moji známy majú podobné skúsenosti.
Má niekto takéto skúsenosti? Podeľte sa s tým prosím, a ak má niekto nejaké rady.. Ďakujem

Gima

Podla mna postupoval správne. Iná liečba na ploche nohy neexistuje. Treba nosiť ortopedické vložky s vyvýšeným nártom, ktorý zabranuje prepadnutiu klenby a plochonožiu. Predávaju rôzne druhy vložiek silikonové, papierové a iné. Dalej su fitnes strroje, ktore spevnuju lýtka a achilove šlachy, to si musíte vyskúšať.
Taktiež pomáhha ternálne kupalisko a perličkový kupel. Tak aspon mne to pomohlo.

Ewulik15

Dobrý deň chcem sa spýtať je nutné sa vyzliekať u reumatológa do naha okrem nohaviečiek? Ďakujem za vašu odpoveď. :-)

Lucisa

pripájam sa,
tiež gynekológ, keď som povedala ako sa cítim čo je zle, tak na mňa pozrel ako na nevzdelanú chuderu, ktorá vidí choroby tam kde nie sú a vypočula som si prednášku, potom som celá "upokojená" a "vyliečená" utekala s "úsmevom na tvári" domov.

EmoMráz

Ja som tu práve založil tému lebo chcem podať sťažnosť na lekárku. Veru je toho čím ďalej tým viac. Lekárom na pacientoch nezáleží.

www.zdravie.sk

Agnes998

Ano, mam skusenosti s neschopnymi doktormi, mame takych dost. Tiez som menila lekarov a s tymi sucasnymi som spokojna.

ni-ka

tak to ja mam teda opacne skusenosti...ale asi to je tym ze mam lupus:)
este sa mi nestalo ze by ma dokladne nevysetrili,mam uzasnu reumatologicku a nefrologicku ktore so mnou riesia vsetko aj mozne komplikacie, ked mi nieco je-staci zvysena teplota, tak najradsej by ma hned hospitalizovali aby sa nic nezanedbalo, ked idem na operaciu, beha okolo mna primar osobne-lebo som tazky pripad,tak pre istotu...
nahodou,ja som strasne rada ze zijem v dnesnej dobe a ze lekari su na takej urovni aekj su-aj s celym zdravotnictvom,pretoze mam za sebou uz dost operacii a pristup personalu, vybavenie nemocnice a vedomosti lekarov- su u nas na celkom dobrej urovni...

jedulka

to nie je zhnita medicina, to je zhnita mentalita vseobecne.
Ale jasně, když se vám doktor nelíbí bežte k jinému.Co vás proboha nutí chodit tam kde se cítíte neléčení a odbití??? Vybírám si lékaře,podle referencí, podle kvalifikovanosti a podle počtu lidí co k nim mají důvěru.Ano musím za nimi i 100km.Co je 100km jedna hodina a možná ještě půl k nalezení ve velkém městě.Dojednám si telefonicky schůzku.Když tam mám být v devět, tak mě i v devět vemou!Když se u kvalitního doktory objednám tak,jsem objednaná maximálně do týdne. Takže co tratím.Cestu 1hodinu, cestovné,vemou mě přesně kdy mě objednali a dostanu odbornou léčbu!!!Kolik jsem ztratila času? Tři hodiny!Léky mi dají a když mi budou chybět tak mi je do druhého dne pošlou poštou,Na jejich účet.Umí si to zařídit.Kde je problém???? Myslíte si, že nedostanete toho správného doktora z soukromé kliniky.No to se zase šeredně mýlíte. I oni mají svoje soukromé ordinace kde dělají za VZP a jiné pojišťovny.Tak kde je problém,proč si stěžujete??? Ve Vás a Vašich neznalostech,pohodlnosti a lenivosti.Moje zdraví má prioritu číslo jedna,taky dostane to nejlepší co můžu sehnat!!!

oui..

aka je slovac, taka je medicina. tak, ako sa k vam spravaju predavacky v obchode, tak sa k vam spravaju aj lekari. medzi jednymi, aj druhymi su skveli mili ludia, ktori sa usmievaju a su slusni, aj ked im nenormalne uz idete na nervy, lebo ste 50. tvar, ktoru ten den musia riesit a potom je tu ta vacsina, ktora vas ma tazko uprdele a vybija si na vas svoje znechutenie. lenze povedzte mi jedno, nie sme tu taki nahodou takmer vsetci? a neospravedlnujeme si to vsetci tym, ze nam je zle, tak sme sami znechuteni a skysnuti na ostatnych?

to nie je zhnita medicina, to je zhnita mentalita vseobecne.

1koruna

panika - ty mas zas prispevok plny preklepov a navyse "chovat" mozes akurat sliepky, v slovencine je spisovne "spravat sa". a mimochodom gramaticke chyby nie su aspon neeticke a uz vobec nie trestne, na rozdiel od uplatkov a zanedbavania zdravotnej starostlivosti v pripade lekarov o com tu je aktualne rec.

p.d.

Ja si uz budem len davat vystavovat recepty tak ako posledne. Nemusim cakat na chodbe (3-4 hodinky), platit prednostne a aj tak mi moja Dr. nikdy neuveri tie moje dristy:)