Moja nedokonalosť

Príspevok v téme: Moja nedokonalosť
Metz

Ahojte chcem sa spýtať či ma škaredý chalan tipy krivé zuby, odstávajucé uši, mala postava, chudý a tenky najsť si nejaké dobré dievča nehľadám žiadnu modelku alebo krásnu žiadne také nároky nemám len obyčajne dievča čo by ma milovalo a ja ju a aby bolo dobré zvnútra.
Len je tu problém mám 19 a moje doterajšie pokusy najsť si dievča skončili fiaskom a dosť nevyberanými nadávkami tipy: fuj takého škaredého som v živote nevidela atd...
To bolo mnohokrat žiadne dievča som nemal a preto sa mi naskytuje otázka oplatí sa vlastne ešte snažiť a byť znova ponížený?
Ked tak idem dakedy po vonku a vydím chlapca s dievčaťom tak si tak predstavím že aké by to bolo krásne mať lásku a ísť s ňou von a tak a keď vidím ako daktorý chalani majú dobré baby a podvádzaju ich tak mi je az do plaču že si nevážia to čo majú.

anjelik9

prečo na to nejdeš skôr tak že najprv nenecháš babu nech ta trošku spozná ako kamaráta človeka aký naozaj si a keď si spolu rozumiete tak to na ňu neskúsiš?

Agnes998

Samozrejme ze sa oplati hladat, zato ze ta nejaka namyslena fiflena ponizila tak zivot nekonci. Co myslis, ze skaredi ludia nemaju vztahy? Mas vyhodu ze zeny ocenuju na chlapoch zvacsa ine veci ako vyzor. Ak budes dobry, mily, skromny, urcite sa skor ci neskor najde nejaka co to oceni. Mnohi chlapi maju problem, ze maju privysoke naroky na vzhlad, ze hoci sami krasou neovplyvaju, chcu len dokonale krasne modelky a priemerna zena pre nich ani nie je zena. Ale to tvoj problem nie je podla toho co pises takze urcite svoju lasku najdes.

xdanielax

A co vlastne chces?
Byt sam sebou? Alebo byt niekym, kym ta chcu mat ostatni?
Ked sa ti nieco nepaci, tak to zmen, kto iny to moze spravit, ak nie ty sam?
Nikto ta nebude mat (dostatocne) rad, kym nezacnes mat rad ty sameho seba.

Deria

co je skarede a co pekne??? kto to stanovil? ludia, trend, media....? to je jedno. poznam viac muzov, ktori vobec ale vobec nie su pekni, priam skaredi(ak pouzijem spolocenske meritko:)) a pritom sakra pritazlivi! rob nieco pre svoj vzhlad ale nemysli stale na to, ze si skaredy, lebo to aj budes zo seba vyzarovat a tak prenasat na okolie. naopak, musis si bezpodmienecne zvysit svoje sebavedomie, lebo takto by to mohlo ist este niekolko rokov. chovaj sa tak, akoby si bol velmi pritazlivy, vyskusaj to a uvidis, ze to bude lepsie!:) bud sam sebou, bud vesely, komunikativny, len nemysli preboha na to, ako vyzeras! lebo kto sa uz bude zaujimat o nejakeho ako ty pises skaredeho, utiahnuteho a zakomplexovaneho chalana, s ktorym nie je ani sranda, hm?
a tie, co ti mali potrebu povedat, ze si skaredy, su velmi skarede vo vnutri, takze nestoja za to, aby si im venoval pozornost.:)

takaakovy

ale prosim vas aka mala sanca, ja tiez nie som ziadna nadherna krasavica ale verim tomu ze kazdy si najde svoju druu polovicku ked bude chciet.

Metz

Som ako ty-
Ak chceš tak mi tu môžeš napísať tvoj mail a môžme pokecať buďem veľmy rád :).
Tréba dúfať že sa niekto nájde ja dúfam stále.
NÁDEJ JE VŽDY dakedy malá ale VŽDY je šanca.

SomAkoTy

Aj ja ďakujem, ale s nikým, kto by ma mal rád takú akú som, som sa ešte nestretla- (a to ešte nepostrehli tie nedostatky), takže preto v to nedokážem veriť. S chlapmi mám len zlú skúsenosť aj čo sa týka brata, aj čo sa týka otca aj čo sa týka, všetkých mužov v našej rodine. Nehovorím, že sú všetci muži zlí, ale neviem si veriť, že ja si nájdem nejakého, ktorý by sa ku mne správal ako k žene, nie ako k handre( iné správanie sa totiž v našich rodinách nevidí) a miloval by ma takú aká som.Veľmi ma trápi výzor, aj keď nie je najhorší, všade okolo
mňa sú slečny dokonalé s dokonalými rodinami, aj som to Bohu veľakrát vyčítala, no viem, že to je ešte nič oproti tomu, čo sa odohráva vo svete.

Kto hľadá, nájde.

Ja už nehľadám. Stratila som nádej, aj keď by som ju ako veriaca mala mať.

Ty hľadaj ;)

Sejla

Poznám jedného takého, myslí si, že je škaredý a preto tak aj vyzerá. Jeho malé sebavedomie pôsobí ako arogancia, ale po čase som si na to zvykla, lebo je inteligentný, vyzná sa v astronómií napríklad. hlavne je to dobrák, púšťa starších ľudí sadnúť si v MHD a tak. Ja by som ho brala všetkými piatimi, keby som nemala v hlave druhého. A to za mnou stoja v rade kadejakí krásavci, povacsinou by chceli sex, občas vzťah, ale čo ma po nich...Fakt len škoda toho čo si o sebe myslí, na mužoch je atraktívne sebavedomie, je jedno, či im odstávajú uši. Samozrejme krivé zuby, strojček na ne.

matuskolock

tiez si nemozem najst babu,nie preto ze mam nejake vyrazne chyby,ale preto ze hladam tu pravu lasku na cely zivot-som konzervativny babu na jednu noc a take kratkodobe vztahy?oto ja nemam zaujem.....

takze niesy jediny co ma problemi so vztahom....netrap sa