Sladkosti po operácii žlčníka

Silvias

Zuzdara : taketo vysetrenie som podstupila nedavno v Ružomberku a tolko som sa bala ale nie je to nic hrozne. Robi sa to pri vedomi ale jasne ze daju injekcie na omamenie aby to tak nevnimal. Oni ten zlcovod nadrezu a vysaju z neho vsetko co tam nema byt. Ziaden strach. Trvalo to cca 45min ja som tam mala 5mm kamienok

Zuzdara

Dobrý deň. Som 15.dni po operacii zlznika. Kamene bolo ich 5".Styri vyoperovali a piaty mi upchal zlcovod. Tak teda musim podstupit 9.1.2018v Banskej Bystrici hadicu do žalúdka. Kde mi ten kamwn zo zlcovodu vyberu. Bol uz niekto na takomto zasahu. A viete mi napisat ci je to zvladnutelne ta hadica do žalúdka kde rozbíjaju tie kamene. A ako dlho trva ten zakrok? A je to v celkovej anesteze? Ďakujem. Zuzka

mate59

Už je čas, aby si začal pomaly zaraďovať do jedla aj normálnu stravu,skúšaj postupne a pomaly,kľudne aj mastnejšie,sama reakcia tela ti napovie, čomu sa druhý raz vyvarovať.Ja som po mesiaci jedol už všetko po operácii žlčníka,dodnes som bez problémov/4 roky/.

zlcka

Podľa najnovších názorov lekárov teraz po operácii radia hned jesť všetko. Ale upozornili ma, že veľa ľudí po operácii začne priberať. Zmení sa metabolizmus tukov a telo začne viac ukladať. Závisí to ale aj od veku.

michelle0212

Dobry deň, môžem sa spytat, pred skoro 10tyzdnami mi operovali slezinu. Nevybrali ju ale zašili. Povedali že dieťa je podobná ako zlcnikova.ako dlho ju mám držať ?

flegma

minimalne tie 4 tyzdne by si si mala dat pokoj a potom skusat, ako keksy bez plnky a cokolady, napr. bebe dobre rano a pod.

innerworld

Pravdupovediac,mam strach do seba hocico pchat. Tym,ze mi operovali zlcnik sa vsetky problemy neskoncili. Nerada by som urobila nejaku hlupost.

JessicaI

Ja radim jest pomalicky vsetko. Neprejedat sa ale normalne jest a neobmedzovat tuky kvoli zlcniku. Ja mam tiez vyoperovany zlcnik a hned po operacii mi v nemocnici dali normalne jedlo. Ked som bola pred operaciou v inej nemocnici kde ma chceli zachranit od operacie a davali mi dietu davali tam dietu odoperovanym pacietom.
To bola fakt dietna strava... neslana, nemastna. Tyzden jedli to iste dusene maso na stave bez dochutenia so suchzmi zemiakmi. Kedze som aj tak musela ist na tu operaciu vybrala som si inu nemocnicu. Ked som po styroch dnoch prisla domov cakali ma rezne. Kedze mi tam radili jest vsetko aby si telo zvykalo a nebolo potom len na diete zacala som pomalicky jest vsetko aj klobasy a oskvarky ci slaninku. Dnes mozem jest vsetko len niektore potraviny ako napr. prazenica z vajicok, parky alebo rajcinova omacka ma pozenie niekedy na WC. Stretla som sa s pacientkou co drzala po operacii dietu a ta ma doteraz problem nieco zjest a musi si davat na jedlo pozor a stale dietovat. Je to na tebe...

xdanielax

Mne sa zda neuveritelne, ze niekomu operuju zlcnik, a uz rozmysla, aky sajrajt by zjedol.

Chapem, kde idu moje peniaze z poistky.