Nechránený sex počas menštruácie

Príspevok v téme: Nechránený sex počas menštruácie
K11

Ahojte,chcem sa spýtať či môžem byť tehotná ak som mala nechránený pohlavný styk cez menštruáciu. No urobil sa do mňa a ja som to zistila až tri dni potom. Menštruácia mi prestala len na pár hodín po styku a potom zasa začala. Mám sa niečoho obávať alebo sa báť až tak nemusím?

Na internete som našla že cez menštruáciu môžem sexovať koľko chcem, ale pár ľudí ma upozornilo aj nato že je to obdobie kedy je to najväčšie riziko.

Čakať mesiac či dostanem menštruáciu, alebo si urobiť tehotenský sa mi nechce tak chcem vedieť či teda mi niečo hrozí a môžem sa pripraviť na najhoršie.

Ďakujem vopred za odpovede :-)

jan547

Pravdepodobnosť je veľmi nízka, tým že sa budeš stresovať si akurát tak oddialiť menštruáciu.

Áno, otehotnenie cez menštruáciu nie je vylúčené, pretože nič v ženskom tele nie je vylúčené. Ale To platí na jednu ženu z milióna.
Na tvojom mieste by som sa nebál, ak si domenštruovala bez problémov, s rovnakou dĺžkou a intenzitou cyklu tak sa ničoho neobávaj, len ti to niečo zhorší. Menštruáciou sa oddeľuje výstielka pre vajíčko, takže prakticky neexistuje šanca na otehotnenie, riziko je skutočne veľmi, veľmi nízke.

Počkaj si do menštruácie a ak príde normálne (+/- jeden deň) v rovnakej intenzite a bude trvať aspoň 3 dni tak je všetko v najväčšom poriadku.

??!!??

bože kriste na nebi ... ledva sa poznáte krámy máš a ešte sexuješ aj bez gumy och dievča zlaté si rozum potratila??? kam táto mládež speje...a ostať tehotná môžeš aj cez krámy....

K11

Megatron - viac ako 16 mám a fakt som sa nepozerala či niečo vytieklo alebo nie , šli sme hneď do sprchy. Keďže ešte som mala aj menštruáciu tak by to až tak vidieť ani nebolo.

Megatron

A ty si to akoze nezistila ze sa do teba urobil ? nevytieklo to ?

kokos. mas viac ako 16 rokov ?

ked sa chalan do baby urobi tak je to vidno, kedze to niekam musi vytiect...

a dozvedet sa to od kamaratky ? uffff

K11

& Možno tým že to bol hajzel tak to povedal všetkým lebo chcel zamachrovať ... Človek keď sa mu niekto páči tak si neuvedomuje následky a doplatí na svoju hlúposť

K11

Megatron - tak, že to bol hajzel, ktorý to nevedel povedať rovno ale dozvedela som sa to od najlepšej kamarátky, ktorej to povedal jej frajer