Test negativny no menštruacia nikde

Príspevok v téme: Test negativny no menštruacia nikde
centík

Menštrácia mi mešká už týždeň. Dá sa povedať, že minulého mesiaca som mala prvýkrat sex s priateľom. A odvtedy to robíme asi 2 krát do týždňa, vždy. Mám strach, pretože ma stale bolia prsia a často som unavena a jem veľa. Ale robila som si už 4 tehotenské testy, a všetky su negativne. Priateľ sa do mna nikdy neurobil, vždy na brucho a vždy to robime s kondomom. Len raz do mna vnikol 3 krat a potom si dal hned kondom. A nezdá sa mi že z toho by som mohla bť tehotná. Čo si o tom myslíte?

centík

my ženy si toho dokažeme ale domyslieť, ja som chodila tiež každu chviľku na vecko len preto, aby som zistila či to už prišlo.. a prišlo to vtedy, ked som na to ani nemyslela... a k tej HAK... viem že sa po nej braj pribera, možno nie v každom pripade to tak je, ale predsa... a to su tabletky? či čo to je? a každy den sa to je? ja o tom neviem nič, len že sa pribera, vraj pomaha aj na akne, na vačšie prsia, ale vraj ma veľa negativnych učinkov z vnutra, či nie?

thatsa

Mala som podobný problém,že mi meškalo cez týždeň.boli sme s priateľom v strese a internet vtedy ma len ešte viac zostresoval a už som si naozaj hocičo namýšľala.bola som v takom strese,že som chodila často na wc,sucho v ústach,ledva som mohla rozprávať a ktovie čo ešte.prečítala som si príznaky tehotenstva a nelíšili sa veľmi od toho čo som ja prežívala :D ale bol to len stres,išla som ku gynekológovi,povedal mi,že je všetko v poriadku,dal mi injekciu na vyvolanie menštruácie a tá prišla do 4 dní.nakoniec som si dala predpísať antikoncepciu a všetko je fajn. a tvoja poznámka,že nechceš brať HAK lebo by si to doma všimli...:D fakt? ja ju beriem 2 mesiace a žiadne extra zmeny nie je vidno,akurát mám pevnejšie prsia a plnšie.je pravda,že zo začiatku som bola dosť ospalá,ale po 2-3 dňoch to prešlo.Vôbec to nemusí byť také,že priberieš neskutočne,alebo ktovie aké iné príznaky.ja len si myslím,že máš istotu a nemusíš prežívať takéto stavy.

centík

nieeeeeee.. ja som to napisala blbo.... tak sme to robili len 3 krat... im to nebude jedno, pretože som z kresťansekj rodiny a asi by ma preto odsudili si myslim, ale s priateľom chodim už pomaly 3 roky, mame sa radi, a neubranili sme sa tomu... myslim si, že sme vydržali dosť dlho... a už som to dostala, do buducna už viem že nemusim stresovať, ale ochrana je dvoležita..mysliš si že sme s tym začali priliš skoro? on ma 21

Kvety zla

No pockaj, najprv si tvrdila ze to robite vzdy s kondomom a teraz ze nie?
Omch.
Ale kedze si mala vsetky testy negativne...
Inac ak mas 19 rokov, rodicom moze byt jedno co robis so svojim telom.

centík

No prvý som si robila 5.8, druhý 9.8, teretí 11.8 a štvrtý 13.8-ráno... keby som zašala brať HAK to by si doma myslim veľmi rychlo všimli, nechcem aby to vedeli... niekedy sme to s priateľom robili bez kondomu dnu von dnu von, a urobil sa mi na brucho. Potom som zistila že kvapky lasky dokažu byť nebezpečne, tak od vtedy to robime len s kondomom..

Kvety zla

centik. ano, test by ti ukazoval nespravny vysledok keby si este nebola "poriadne" tehotna. ale ty si si robila testy styri, predpokladam ze nie naraz. ked ta to ukludni, sprav si dalsi test.
inac - gynekologicka z teba neodkusne. ja ked som sla ku gynekologovi prvy krat, tak mi nic "hnusne" nerobil - prehmatal mi brucho, ultrazvukom pozrel ci je vsetko ok, zobral krv a predpisal mi HAK. kedze som ziadne problemy nemala, nic ine robit nemusel.
nenahovaram ta silou mocou na HAK, ale ked ti kondomy nevyhovuju, porozmyslaj o niecom inom.

centík

veď to, že ja za gynekologom ísť nechcem, kym to nieje akutne.... viem že to je blbosť a len sebe škodim, ale proste sa hambim, aj ked v meste mame super gynekologičku.. ale tie bradavky mam isto velke, ako keby som dojila 3 deti.. Ja by som bola aj pokojna, len tu z jednej strany čitam že aj testy možu ukazovať nespravy vysledok ak ma žena v tele malo toho tehotenskeho hormonu, z druhej zase že každa kvapka lasky obsakuhe spermie, no ja so z toho už cela hiii

karamba

nestresuj... Teraz sa aj viac sleduješ a všímaš si aj veci, ktoré by si inak nevidela. Napr. tie bradavky... spýtaj sa priateľa, či si nemyslí, že vyzerajú inak :D. Keď povie nie, tak uvidíš, že si to len nahováraš. Alebo fakt choď za gynekológom.

Kvety zla

tak sa upokoj lebo ti fakt menzes nepride - zo stresu. pripadne chod ku gynekologovi, porozpravaj sa s nim/nou a oni ti aj poradia ako sa co najlepsie chranit pred nezelanym tehotenstvom.

centík

nie mam 19 rokov:D...viem že robim z komara somara, ale o takychto veciach sa nemam s kym rozpravať...keby moj priateľ vedel že som si ich urobila už 4, asi by ho zo mna porazilo