Bozk - nič necítim

Príspevok v téme: Bozk - nič necítim
jajha

Ahojte,
s priateľom sme už vyše roka, veľmi ho ľúbim, keď s ním nie som, tak mi veľmi chýba, nepremeškám ani jednu príležitosť, aby som sa ho nedotkla, nepohladkala, nepobozkala. Fyzicky ma priťahuje, páči sa mi, ale pri francúzskych bozkoch vôbec nič necítim. Iba ak postupne nejakú narastajúcu vášeň, že sa túžim bližšie pritisnúť,cítim sa fajn, ale inak nič. Som pokojná ako Angličan, žiaden zvýšený tlak, pulz, vzrušenie, nič. Na druhej strane, niekedy len pri obyčajných bozkoch som mimo ja, alebo len pri pohladkaní, avšak stále som neprišla na ten systém, lebo raz áno a inokedy taký dotyk so mnou nič nerobí. Znamená to, že som nejaká chladná? Alebo že nie je ten pravý? Alebo to môže byť tým, že nie som úplne uvoľnená (to sa ja asi ani neviem), že dávam pozor napr. na okolie? Alebo je to úplne normálne a nejaké motýliky a iné veci, čo sa spomínavajú nie sú až také potrebné? Vďaka za názory. :)

Sejla

Jajha, mala som to rovnako s ex. Som cítila tie motýle niekedy aj bez toho aby sa ma dotkol, stačilo že sa nejak inak usmial, niečo odveci povedal, ani nevedel čo to so mnou spravilo. Pritom bozky nič. Po pár týždňoch mesiacoch nastávalo už aj nejaké spojenie, už ma vedel omráčiť aj bozkom. Ale zas ten vzťah škaredo skončil takže neviem ti poradit, či ten tvoj je/nie je ten pravý.

jajha

všetci tvrdia, že to je normálne pri tom a vždy sa tie motýliky objavia, tak neviem, či som ja divná alebo čo...

Agnes998

Moc nerozumiem, ako necítiš sexuálne vzrušenie? Alebo že sa ti to nepáči a nudíš sa pri tom? Motýliky sú blbosť, to sa len tak píše v knihách aby to romanticky znelo. V skutočnosti žiadne motýliky nečakaj.