Roky hnacky

Príspevok v téme: Roky hnacky
innerworld

Zdravim. Mam roky hnacky. Bola som na gastroskopii pred troma rokmi,ale nic mi nenasli. Skusala som zmenu stravy. Nic. Dva roky som brala lieky,stav sa trochu zlepsil. Potom sa to zacalo znova.

Toto leto som dostala zlcnikovy zachvat(nebol prvy,ale tento bol najhorsi),nasli mi zlcnikovy kamen a zlcnik tak isiel von. Hnacky vsak zacali znovu a pritom drzim dietu. Ako dosledok,ma casto smadi,takze vela pijem a chodim mocit.

Stretol sa s tym niekto uz? Naozaj uz neviem,co robit.

RNG

agartio, parazity su dnwes velmi rozsirene, z prwevozom potravin krizom krazom po celon svete a cestovanim ludi sa velmi rozsirili, takze pri roznych zdravotnych problemoch je aj toto treba brat do uvahy.
Kedze ale diagnostika parazitov je dnes slaba, je privela novych druhov pozvlakanych z celeho sveta, ktore domaci lekari ani nepoznaju, odporucam pre istou aspon 3 tyzdne protiparazitnej kury, napr zostavu dr Huldy Clark, ked ma clovek rozne zdravotne problemy, ktorych sa nevie zbavit.
Parazitov spominaju pri tazko liecitelnych chorobach, rakovinach, autoimunnych chorobach a podobne. A parazitologovia, specialisti, tvrdia, ze dnes sa sotva najde clovek, ktory nema aspon jedneho/jeden druh parazita v tele, ci uz aktivneho, alebo zacystovaneho.

agartio

mas to z parazitov, hlavne prvokov.

mal som to iste s tym mocenim, po antiparazitalnych kurach to uplne zmizlo, uz po zakladnej prirodnej, co trva 3 tyzdne, to vymizlo.

RNG

Gastroskopia vidi len hrube zneny tkaniva, vyrastky, lezie a podobne. Nevidi mikrobialnu floru a dosial nemera vyrobu kyselin. A pri nedostatku kyselin ti do organizmu cez zaludok vchadzaju rozne skodlive kultury, ktore ti po vase znicia uzitocnu crevnu probioticku floru. Kyselinovu zaludocnu barieru je dolezite udrzat ako sucast nielen dobreho travenia a absorbcie zivin, ale aj imunity.

RNG

Ako som povedal, samotne branie probiotik nestaci, treba ich rozmnozovat mikrovlakninami aby osadili cele creva a vytlacili parazitne kultury, ktore sa telo hnackami snazi vyhodit.
Hnacky mozu byt aj z nervozity, preto odporucam destresovanie kazdemu, stres je zabijak a vedie po case k stovkam roznych zdravotnych problemov. Pozri cez Google.sk na rng,stres.
Mozes mat aj alergicke hnacky, z alergii na lepok, /gluten, mliecne a ine vyrobky.Dokonca aj histaminove potravinove alergie, co by si mala dat vysetrit z krvi

innerworld

RNG:

Brala som roky probiotika.

Sama neviem,co mam jest.Ci nieco zjem alebo nie,hnacka prichadza tak ci tak. Staci zopar minut po zjedeni a uz je to tu. Ved tu potravu ani nemozem mat stravenu.

Aka je pravdepodobnost,ze mi gastroskopia nieco odhali?

RNG

Inac spravna probioticka flora obsahuje aj 1 kg probiotik v crevach a tie bezne probioticke kapsule maju len desiatky miligrasmov, tj za predpokladu, ze ich dostanes este zive a vedia sa presmyknut cez kyseliny zaludka, tak sa v crevach musia rozmnozit najmenej 1000 krat, tj ked ich aktivne nekrmis zmesiou mikrovlaknin, tak sa to nemusi stat nikdy.
Dnesna strava je velmi chudobnwe na mikrovlakniny, preto ich kazdemu odporucam si doplnovat kazdodenne.

RNG

Mozes mat uz dlhe roky znicenu crevnu floru, takych je dnes plno. A mozes mat hnacky z nervozity, z roznych potravinovych alergii a podobne.
Na nervozitu sa treba destresovat, na alergie sa treba tym jedlam vyhybat alebo brat lprislusne enzymi, ktore ich vedia rozlozit a teda nezamoria telo.

innerworld

RNGD

Probiotika som brala dva roky.

Ale inak,nech som brala akekolvek lieky predtym,bolo to este horsie. Mala som casto bolesti. Teraz uz tie bolesti nie su take caste.

Hlavny problem je v tom,ze po prebudeni prichadzaju hnacky(strava je stravena,takze z toho to byt nemoze).

Pred operaciou=po operacii,co sa tyka mojej crevnej mikroflory,teda nevidim ziadny rozdiel.

RNG

Inac pri operacii zlcnika do teba iste napchali hromadu antibiotik, tak sa nediv, ze mas znicenu probioticku crevnu floru.

RNG

Gastroskopia neurci, aku mas crevnu mikrobialnu floru. A ked tam nemas probioticku ale nejaku skodlivu, samozrejme ze mas hnacky. Ber zmes mikrovlaknin 15 az 20 gramov , cely zivot a nasad si kvalitne(tj kyselinovo a tepelne odolne) probiotika. lebo inac spejes od IBS do crohna a ulcerativnej colitidy,tj znicenych criev, co ti podstatne skrati zivot, lebo zdrave creva su nevyhnutne na travenie a absorbciu zivin, naviac aj na imunitu celkove, lebo probiotika nam vedia vytvorit az 70% vsekych obrannych latok, ktorymi telo disponuje.