Zubna pohotovost Krížna

Simona 8

Dnes 19.10.2018 mi trhali osmičku .Som nadmieru spokojná veľmi dobrý prístup bezbolestne vytrhnúťie.
Pani zubarka so sestrickou mali veľmi príjemné vystupovanie a svoju pracu si odviedli veľmi dobre.
Nakoľko som bola prvy krat ta trhani som spokojna a len odporúčam.

KikA2593

Môžem potvrdiť väčšinu príspevkov. Mladý zubar, profesionálny, všetko vysvetlil, stále sa uisťoval, či bolí/nebolí. Vyberal mi nerv zo zuba, no po injekciách takmer nič nebolelo. Cena síce vyše 70eur ale radšej si za kvalitu zaplatiť. Odporúčam

Eva S

24.1.2018 som bola na pohotovosti Krížna 44. Som veľmi spokojná. Okamžite ma privítala sestrička, vypísala som dotazník. Hneď ma zobral na ošetrenie mladý lekár. Prístup bol ľudský a veľmi profesionálne vykonaný zákrok.
Snímok spravený hneď. Veľmi citlivo podaná anestézia, tenké ihly. O pár sekúnd boli dva zuby vonku. Moc sa mi uľavilo. S úsmevom a bezbolestne som odchádzala domov. Platba bola 120 Eur. Za služby a výkon si myslím, že je to adekvátne. Rany sa mi krásne hoja. Nabudúce keď budem potrebovať pohotovosť viem kam mám ísť. Ďakujem a vrelo odporúčam.

philips

Zo zákona ťa sú povinní ošetriť, žiadna ambulancia nemôže odmietnuť akútny prípad, aj keby to je pacient mimo. Avšak musíš mať pri sebe doklady.

madeline

Nuž mne sa ešte nikdy (!) nestalo, aby som musela ísť na pohotovosť. Asi preto, že pravidelne chodím na preventívne prehliadky k môjmu zubárovi (ktorý je síce drahý, ale dokáže nájsť aj ten najmenší kaz) a aj na dentálnu hygienu.
Bez peňazí na pohotovosť ani nechoď, zadarmo ťa ošetrovať nebudú.
Jedine ak k nejakému štátnemu zubárovi (ak ešte takí sú), ale aj u toho sa niečo platí.

Opicahshzhahshx

Chcem sa spytat ze ajo to riesia na zubnej pohotovosti ked niekto pride iba z obcianskym a kartickou poistenca v bolestiach a bez penazi ako je toto riesen?

bambulka1981

Zdravím, na tejto pohotovosti som bola dnes ošetrená, maximálna spokonosť, bezbolestne a hlavne ten ľudský prístup je na nezaplatenie, som rada, že v Bratislave takéto zariadenie funguje, lebo zohnať ochotného zubára medzi sviatkami, alebo cez sviatok je takmer nemožné.

Tomas1979

Prave som sa vratil z pohotovosti na Kriznej 44. Nakolko sa cely zivot neskutocne bojim zubarov trvalo skoro pol dna v neuveritelnej bolesti kym som sa odhodlal ist.
Pri prichode tam nik nebol takze sestricka ma hned usmernila co mam robit a vzala ma do ambulancie. Lekar mily mlady zjavne profesional. Spravil rtg dal injekciu chvilu sme pokecali. Potom ked uz chcel zacat som ho poprosil ze este nezabrala injekcia naco mi vysvetlil ze kedze mam zapal zabera slabsie a hned mi dal dalsiu kvoli mojmu komfortu. Potom zacal pracovat a za cca 3 minuty hotovo. Uplne super bezbolestne. Potom poucenie a rozlucenie.
Personal mily profi ludsky pristup a co je hlavne velmi pomohli. Cena 66€ je nic oproti tomu ce pre mna urobili!
Dakujem a vrele odporucam kazdemu kto ma paniku so zubara ako ja.