Sexualna zdrzanlivost

Príspevok v téme: Sexualna zdrzanlivost
jaaa

Co sa stane, ked par dlho caka so sexom - aj 3 roky? Je pravda, ze sa po case prestanu pritahovat, prestanu mat na to chut a ked zo sexom zacnu, uz to nebude zo vzajomnej pritazlivosti, ale si jednoducho budu ukajat svoje prirodzene tuzby? Resp. nebudu sa milovat preto, lebo chcu mat sex so svojim partnerom, pretoze sa prittahuju navzajom, ale budu sa milovat proste preto, ze budu mat chut na sex (vseobecne, s hocikym), budu ukajat svoje pudy. je pravda, ze keby zacali so sexom skor, pritazlivost by sa medzi nimi dlhsie udrzala, stale aj po rokoch by to robili kvoli tomu, ze maju navzajom \'na seba chut\' a nie len preto, ze maju jednoducho \'chut na sex\'? Pocula som tuto teoriu, ale neviem, co si o nej mysliet, lebo nemam skusenosti. Co si o tom myslite?

dsvw

Tieto teorie su na halvu postavene a vymyslel ich nejaky retard. Chut zacina v hlave, ja dostanem chut na karfiol, len preto, ze si na to nahodne spomeniem ale ovela vacsiu chut nan mam, ak ho niekde uvidim. Tj. ak uvidim zenu s ktorou zijem aj 20r a uvidim ju, dostanem na nu chut, ak ju nevidim, stale mam na nu chut. Takze toto vsetko lame teorie ze vyprcha a cokolvek.. To zalozil nejaky kvetinar, lebo mu nesiel biznis a potreboval stale rozbijat vztahy, aby muzi viac kvetov kupovali.. (ale kvetinari ja vam aj tuto teoriu rozbijem na kusky, kedze mam vlastnu zahradu plnu krasnych kvetoch, skrachujte kludne :D )

Rihanna

nejde oto naco je to dobre ale ked nemas frajera frajerku musis nieco ine robit lebo ti zacne sibat z toho a niektorym to aj prospieva su taky vyrovnany aspon co viem o niektorych venuju sa sportu hudbe svojej praci a bla bla teda a tak dalej.

Rihanna

kludne sa to da vydrzat ked nieje partner a zameras svoje libido do inych aktivit tak sa da. Vsetko sa da ked sa chce

ekoaktivista

Celé je to postavené na hlavu. To ako kto sexuje, je horší človek? Nepoviem, keby to bolo zo zdravotných dôvodov. Inak fakt nechápem ľudí, ktorí sa rozhodnú sexovať za tri roky. Osobne si myslím, že keď budú čakať tri roky, to môžu aj päť. Alebo desať.

Hercules

Na ľuďoch ktorí čakajú s pohlavným stykom nie je nič zlé. Tri roky okrem toho nie je ani dlhá doba. Množstvo ľudí, ktorí majú životné hodnoty omnoho vyššie ako klasická človečia mentalita súčasnosti žijú bez sexu celý život a predstav si, že žijú stále.
Tým ale nechcem povedať, že taká máš byť aj ty! Sex je úplne v poriadku, ak sa s partnerom rozhodujete či začať alebo nie, začnite s tým až keď si budete úplne istý. Teraz nie ste, inak by ste sa nepýtali. Rozprávajte sa o tom, zistite svoje hranice a predstavy a vydržte na ten správny moment aj keby to malo trvať až do svadby.