Samoopaľovací krém

Príspevok v téme: Samoopaľovací krém
zzt

Dobrý podvečer, chcela by som sa spýtať či mi môže samoopaľovací krém poškodiť pleť, či ju veľmi zaťaží.. Ak sa niekto rozumie do samoopaľovacích krémov tak by som bola rada keby ste odpísali a tiež by som chcela vedieť či od Balei je dobrý samoopaľovaci krém alebo či neviete nejaký iný cenovo dostupný.. Ďakujem :)

parlamentka

zzt - ono si môžeš vybrať, buď kvalitný, čo má naozaj prirodzený odtieň, alebo obyčajný z drogerky, ktorý má odtieň do oranžova.. Ak si chceš správne vybrať skús si prečítať eKnihu o opaľovaní. Stiahnuť sa dá naapríklad na: Fakebake.sk Pekne objasňuje práve túto tému ;)

siena

Samoopaľovací krém sa dá spraviť aj doma a nie je to žiadna veda.. Stačí obyčajné orechové listie, ktoré dame do trochu vody a privedieme do varu.. varíme 10 minút na málom ohní, vypneme a nechame listie ešte luhovať 15 minút (kým nebude zafarbená voda na hnedo).. Pár kvapiek (zaleži od toho ako veľmi chcete opálenie) zmiešáme s bežním krémom ktorý používate..

rhea

ahoj..ja pouzivam balea opalovak a som spokojna... este je aj lacny.. podla mna je prirodzeny, ale ja sa natriem tak 3x a mne to staci... mozno keby som chela byt mega mega opalena a stale sa nim natierala, tak by uz chytal do oranzova ked to pise sumsumienka..neviem...ale flaky mi zatial tiez neurobil...pochopila som, ze slnko je pre mna trapenie, tato alternativa mi viac vyhovuje :)

lolamia

Ja pouzivam od sundance momentalne taky dvojzlozkovy sprej, ktory je ako olej. Je fajn, je v nom nejake farbivo, ktore neskor zmizne aby si videla, ako si to rozotrela. Vydrzal mi tak styri sprchy. Ale zato taky sprej, ktory netreba rozotierat je perfektny. Tiez od sundance, je v takej plechovej flasticke. Naozaj super, ziadne flaky ani zlte nechty, ruky, v pohode si sama nasprejujes aj chrbat. Len sa mi teraz tri krat stalo, ze ho v dmke nemali. Ale ak ho uvidis- ber ho! :) je lacny a skvely

sumsumienka

Samoopalovaci krem urcite pokozku nezatazi, vacsina z nich maju mnozstvo hydratacnych zloziek, su obohatene o mnoho vitaminov a veci tomu podobnych. Narozdiel od obycajneho kremu/ teloveho mlieka maju v sebe naviac zlozku, ktora postupne zafarbi vrchnu cast pokozky, ktora sa skor ci neskor "zlupe"... Je to urcite o 100% setrnejsie ku kozi ako normalne opalovanie.
Od Balei som mala samoopalovak, takisto od Sun Dance, Balea bol lepsi, avsak farba nebola velmi prirodzena (pri kazdom samoopalovaku musis ratat s oranzovkastym odtienom) a takisto vydrzala mizernu dobu... Ak si to chces udrzat, musis natierat kazdy vecer, staci 1 sprcha alebo sa poriadne spotis a mas mapy po sebe.
Moj favorit je momentalne Loreal Nutribronze, ma velmi prirodzene a dlhotrvajuce opalenie, ja ho mam uz tyzden a ani jedina mapa. A navyse ma krasne trblietky. Tento odporucam ja.